Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Prečo to robí?! Brzbohatý zdržuje definitívny rozvod s Kuchařovou!
Zdielať na

Prečo to robí?! Brzbohatý zdržuje definitívny rozvod s Kuchařovou!

Archívna reportáž

Bývalá Miss World Táňa Kuchařová (35) a muzikant Ondřej Brzobohatý (40) tvorili na pohľad dokonalý pár. V ich vzťahu však nebolo všetko tak pekné, ako vyplynulo z vyjadrení oboch po rozvode. Veľmi rozhorčená je z Ondřejovho správania Táňa, ktorá sa cíti byť podvedená a ponížená. Podľa nej je jej exmanžel toxický narcis a klamár a preto jej nestačí "len" civilný rozvod, ale podala žiadosť aj cirkevné anulovanie sobáša, ktorý mali v kostole.

​Je až pozoruhodné, s akou zaťatosťou postupuje Táňa Kuchařová v súvislosti s ukončením manželstva s Ondrom Brzobohatým. Muselo ju veľmi hlboko zasiahnuť, keď krátko po ich predvlaňajšom obnovení manželského sľubu v kostole, čo mal dokonca navrhnúť on, si zbalil veci a odišiel z ich bytu. Ona sa pritom už vraj pripravovala na založenie rodiny a hľadela na ich budúcnosť nádejne. Nečudo, že náhly odchod manžela bol pre ňu šok. Keď sa zakrátko objavili jeho fotky, kde sa bozkáva s jednou známou pražskou tanečnicou, rozhodla sa definitívne podať žiadosť o rozvod.  

Táňa sa netajila, že bola na tom kvôli rozchodu psychicky veľmi zle, chodila aj na terapie k psychológom, veľa cestovala a pracovala, aby zahnala myšlienky na Ondřejovu zradu. Veľmi ju rozrušilo, keď sa začal ukazovať s novou partnerkou Danielou Písařovicovou (44). Vyhlasovala, že sa dali dokopy ešte počas trvania ich manželstva. Vlani v novembri podala prostredníctvom právnikov žiadosť na Metropolitný cirkevný súd v Prahe o anuláciu manželstva. "Ide o veľmi citlivú záležitosť. Žalobca či žalobkyňa musí dokázať, že sa dialo niečo zásadné, čo povedzme pred mužom či ženou tá druhá osoba zatajila a čo zásadne poškodilo to manželstvo. Musia k tomu byť jasné fakty," uviedol pre Blesk nemenovaný zdroj, že také ľahké to nie je.

Vzťah s Ondřejom netají už ani jeho nová partnerka Daniela Písařovicová: 

Potvrdila to aj samotná Kuchařová, ktorá sa hneď po rozvode vrátila k svojmu rodnému priezvisku. "Anulovať cirkevný sobáš nie je vôbec žiadna sranda, musí sa dôrazne preukázať, že ten sobáš nebol z určitých dôvodov naplnený," hovorí krásna modelka a riaditeľka nadácie Krása pomoci orientovanej na seniorov. S bývalým manželom sa nemieni osobne kontaktovať ani v rámci procesu cirkevného anulovania sobáša. 

"Nemyslím si, že sa vôbec stretneme. Nie je to žiaduce, ani nutné," dala Táňa najavo svoju nechuť ku kontaktu s jej ex. Z neznámeho dôvodu si ale Ondřej Brzobohatý už najmenej dvakrát neprevzal zásielku s predvolaním na jednanie, čo proces rozvodu zdržiava. Skutočne nie je celkom pochopiteľné, prečo by mal chcieť zotrvávať v cirkevnom zväzku a tak sa zdá, že azda robí exmanželke len prieky.​

Táňa si želá anulovať aj cirkevný sobáš, nie je to však také jednoduché, keďže so svojím exmanželom Ondřejom Brzobohatým vôbec nekomunikuje: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie