Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bezproblémové tehotenstvo, no potom to prišlo! Agáta si musí pichať injekcie do brucha!
Zdielať na

Bezproblémové tehotenstvo, no potom to prišlo! Agáta si musí pichať injekcie do brucha!

Archívna reportáž

Vzápätí po pôrode dcérky Rozárie začala známa influencerka Agáta Hanychová (37) so živými vstupmi na Instagrame, aby sa podelila s jej sledovateľmi o svoje zážitky z pôrodu. Tí obdivovali jej statočnosť, ako sa vyjadril o jej zvládaní pôrodu v relácii jeho televízie aj jej partner a otecko malej Rozárky, Jaromír Soukup (54). Agáta je už od soboty aj s dcérkou z pôrodnice doma a zdieľa na Instagrame popôrodné slasti aj strasti.

​Až by sa dalo závidieť Agáte Hanychovej, že jej postava krátko po pôrode už ani nevyzerá na to, že bola tehotná. Má zrejme dobré gény, ale ešte k tomu začína aj cvičiť, aby schudla. "Nebudem držať žiadne diéty, len vynechám kilá čokolád a litre zmrzlín a začnem sa pomaly hýbať pod vedením mojej trénerky. Budeme pridávať aj cviky  a ukážem vám snáď časom fotku, kde budem vyzerať lepšie. Ale všetko v pokoji, hlavne nech mám mlieko," informovala svoje sledovateľky na Instagrame. S jej názorom na potrebu chudnutia ale mnohé z nich nesúhlasili, aj naznačili, že Agáta nespokojnosť iste len hrá.

Skutočný problém ale mala po pôrode Agáta s opúchaním nôh, no paradoxne až po pôrode, na čo jej v pôrodnici radili jesť mäso kvôli proteínom. "Mäso na opuchy pomohlo, vyskúšala som stejk. A pán doktor mi odporučil aj tie jogurty s proteínom. Moje nohy už vyzerajú ako moje nohy. To mi pripomína, že som si zabudla pichnúť injekciu do brucha," poriadne prekvapila informáciou, že si musí pichať injekcie na riedenie krvi, čo je skúsenosť mnohých rodičiek.

Agáta iba týždeň po pôrode poctivo cvičí s trénerkou: 

Instagram/AH

​Viac detailov, prečo je aj ona ten prípad, už ale nepridala, no nezdá sa, žeby mala väčšie problémy. Užíva si materstvo v tretej verzii. Na jednej fotke sa ukázala aj s malým drobčekom na rukách, no tváričku zatiaľ neukázala. Agáta si veľmi pochvaľuje pomoc, ktorú jej poskytuje otecko malej Rozárky. "Jaromír sa o nás krásne stará. Mám tu vývary aj mäso," vyzdvihla jeho starostlivosť napriek jeho veľkej pracovnej zaneprázdnenosti. Je vidieť, že Soukup svoje otcovstvo berie zodpovedne a váži si aj svoju mladú partnerku, ktorú si plánuje zobrať aj za manželku.

Už je to týždeň, čo sa z Agáty stala trojnásobná mama, otec Jaromír svojim princeznám plní všetky želania: 

Instagram/AH

Súvisiace články

Najčítanejšie