Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Príčina rozvodu hviezdnej herečky odhalená?! Primálo sexu!
Zdielať na

Príčina rozvodu hviezdnej herečky odhalená?! Primálo sexu!

Zdroj: Instagram/RV

Pravá blondínka, oscarová herečka Reese Witherspoon (47), sa posledné roky venuje viac biznisu a riadeniu svojej mediálnej a filmovej spoločnosti ako herectvu. Stala sa jednou z najbohatších a najúspešnejších žien Hollywoodu, ale začalo to pokrivkávať v jej manželstve, ktoré speje k rozvodu.

​Po nedobrých skúsenostiach z prvého manželstva s hercom Ryanom Phillipem, našla Reese Witherspoon ideálneho partnera v hercovi a producentovi Jimovi Tothovi. Veľmi sa jej páčilo, aký je voči nej pozorný a starostlivý a tiež, že nie je super slávny. Zobrali sa v roku 2011 iba po desaťmesačnej známosti. Po dvanástich rokoch ich vzťah pod ťarchou veľkej pracovnej angažovanosti sympatickej blondínky zovšednel natoľko, že už nevidia dôvod, aby ho naďalej udržiavali ako manželia. "Nie je to žiadny veľký škandál ani dráma, len dvaja ľudia, ktorí sa v podstate stali iba spolurodičmi a už k sebe necítia žiadne romantické city," prezradil Page Six informovaný zdroj po tom, ako herečka a agent na talenty oznámili túto nemilú novinku.  

Vo oficiálnom vyhlásení manželov stálo: "Máme niekoľko osobných noviniek, o ktoré sa chceme podeliť...S veľkou dávkou opatrnosti a ohľaduplnosti sme urobili ťažké rozhodnutie rozviesť sa. Užili sme si spolu toľko nádherných rokov a kráčame vpred s hlbokou láskou a vzájomným rešpektom ku všetkému, čo sme spolu vytvorili. Našou najväčšou prioritou je náš syn a rodina. Tieto záležitosti nie sú nikdy ľahké a sú mimoriadne osobné." Zároveň požiadali o rešpektovanie ich súkromia.

Reese sa mimoriadne darí, okrem iných projektov momentálne hviedzi aj v seriály Your Place Or Mine po boku Ashtona Kutchera: 

Ku koncu ich zväzku podľa zdroja "zostala nulová iskra a nulová romantika"."Relatívne bezpečie a istota Jima boli na začiatku super lákavé. Kedysi sa jej páčilo, že to bol jednoducho solídny, spoľahlivý a stabilný chlap," opísal zdroj z blízkosti páru. Mali tiež spoločné záľuby, najmä radi behávali a športovali. Reese však čoraz viac uprednostňovala svoje ambície v kariére, "stala sa oveľa mocnejšou, než bola, keď sa brali, a rozšírila svoje oblasti záujmu v mnohých smeroch," čo podľa zdroja mohlo prekážať Jimovi a narušiť harmóniu v ich vzťahu. Údajne práve jej zápal pre biznis spôsobil ochladnutie v manželstve natoľko, že už nejakú dobu nezdieľali ani manželskú posteľ, čo ich vzťah nadobro pochovalo.

Medzi Reese a Jimom vyzeralo na prvý pohľad všetko dokonale ešte na Vianoce 2022:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Witherspoon v roku 2016 založila mediálnu spoločnosť Hello Sunshine a v roku 2021 odpredala jej väčšiu časť za 900 miliónov dolárov spoločnosti Blackstone Group, čím sa stala najbohatšou herečkou Hollywoodu, ale naďalej v nej pôsobí. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie