Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
S TÝMTO nepočítali! Belohorcová zažíva na Tenerife peklo, budú sa musieť odsťahovať?
Zdielať na

S TÝMTO nepočítali! Belohorcová zažíva na Tenerife peklo, budú sa musieť odsťahovať?

Archívna reportáž

Hoci žije bývalá slovenská herečka a moderátorka Zuzana Belohorcová spolu s rodinou už roky v zahraničí, závisť ľudí z Česka či Slovenska ich prenasleduje aj tam. Nuž, v našich končinách sa úspech neodpúšťa, ako sa zdá..

Keď sa spolu s manželom Vlastom Hájkom presťahovali po dvanástich rokoch z Miami späť do Európy na juh do španielskej Marbelly, rozhodli sa krátko na to pre príliš chladnú zimu odsťahovať na Tenerife. Po pár mesiacoch si kúpili vlastný dom s krásnym výhľadom. Založili si realitnú kanceláriu a do roka sa stala hviezdou na tamojšom trhu. Vlani v novembri na oslavu úspechu usporiadali mega party s celebritnými hosťami a hviezdnymi klientmi. Vyvolali tým závisť, mnohí im to nedopriali a udávali ich, ako sa pre Superchat posťažovala Belohorcová.

S kúpou aj predajom nehnuteľností mali obaja manželia skúsenosti už z Floridy, a tak sa do toho pustili aj na  známom ostrove Tenerife. Začali vo veľkom štýle a takú chceli mať aj oslavu vzniku ich úspešnej realitky. "Mali sme obrovskú párty pre stopäťdesiat hostí a hneď potom nám prišli dve kontroly. My máme všetko v poriadku, absolútne sme sa nezľakli a ideme ďalej. Ale mrzí nás to. Je mi to ľúto, ale nemôžeme sa z toho zrútiť. Najmä Vlastu to veľmi trápi. Stále mu hovorím, že kto je úspešný, musí počítať so závisťou. Musí to byť pre nás hnacím motorom," s odhodlaním tvrdila Zuzana.

Deti Zuzany si niekoľkokrát museli zvykať na nové prostredie, školy či kamarátov. Domov zmenili za posledné roky až trikrát:

​Zuzane a Vlastovi sa totiž podarilo niečo, s čím už asi na pokojnom, tak trochu pohodlnom realitnom trhu na Tenerife miestni nepočítali.  "Rozbili sme trh. Realitky, ktoré sú tam už roky a išli trochu iným tempom, majú s nami, pochopiteľne, problém," hovorí sebavedome Zuzana. No prekvapivo to nie sú miestni, ktorých by až tak žrala závisť. "Niekedy si hovoríme, že v Miami, kde sme žili roky predtým, to bolo fajn, tam nebolo toľko Čechov a Slovákov. A väčšinu kontrol, ktoré k nám chodia, dostávame  od Čechoslovákov pôsobiacich na Tenerife," priznala smutnú realitu. 

Cez realitnú kanceláriu si na ostrove kúpilo nehnuteľnosť už niekoľko Čechov a Slovákov, medzi nimi aj Gabriela Wolfová: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tenerife Real (@tenerifereal)

"Mnohé známe tváre si cez nás kúpili nehnuteľnosť. Máme povolené menovať napríklad Michala Davida, Šárku Grossovú... Sme lojálni, viažu nás zmluvy o mlčanlivosti. Vybudovali sme behom roka veľmi úspešnú firmu. Prišiel úspech a vzápätí aj závisť, zloba. Sme na Tenerife tak trochu tŕňom v oku," opísala Zuzana ich nedobrú skúsenosť, no na druhej strane to značí aj veľký úspech. Ak si ale niekto myslí, že to pre neprajnosť a závisť vzdajú a odsťahujú sa, tak je na veľkom omyle. Rozhodne nezanechajú to, čo dosiahli svojou šikovnosťou, a o Tenerife sa vyjadrujú ako o dokonalom mieste pre život.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie