Oblačno
12°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Strach o 36-ročného herca! Je nezvestný a v ohrození!
Zdielať na

Strach o 36-ročného herca! Je nezvestný a v ohrození!

Zdroj: Instagram/DB

Poriadny rozruch vzbudila správa o nezvestnosti 36-ročného Jareda Bella, ako znie skutočné meno herca známeho ako Drake Bell, podľa roly, ktorá ho preslávila v seriáli Drake a Josh. Správu o nezvestnosti vydalo miestne policajné oddelenie v Daytona Beach na Floride.

​Policajné oddelenie vo štvrtok na Facebooku oznámilo nezvestnosť herca: "Polícia hľadajú Jareda Bella. Je považovaný za nezvestného a v ohrození." Uviedli, že Bell sa pohybuje vo vozidle BMW sivej farby z roku 2022 a jeho posledná známa poloha je "potenciálne v oblasti školy Mainland High School", ktorá sa nachádza v Daytona Beach na Floride. Na sociálnych sieťach sa už šíria konšpirácie v súvislosti so zmiznutím žiačky z danej školy v tom istom čase, keďže Drake mal už v tomto smere opletačky.

Herca naposledy videli v stredu večer okolo 21.00 h miestneho času. Posledným príspevkom herca na sociálnych sieťach bol tweet, ktorý zdieľal 3. apríla a v ktorom odkazoval na rozhovor, ktorý urobil s istým mexickým podcasterom.

Drake Bell je aj spevák obľúbený najmä v Mexiku:

Na Instagrame tiež 3. marca zverejnil video svojho malého syna. V januári sa Bell rozišiel s manželkou Janet Von Schmelingovou, ktorá je matkou jeho jediného dieťaťa. Herec vtedy nastúpil aj na liečenie, keďže ho vlani v decembri videli, ako vo svojom aute vdychoval plyn z balónu, zatiaľ čo jeho malý syn sedel na zadnom sedadle. Týmto spôsobom sa užíva oxid dusný, ktorý môže po vdýchnutí navodiť eufóriu, halucinogénne stavy a relaxáciu.

Túto správu zverejnil Drake len pred tromi dňami, nezdalo sa, žeby niečo nebolo v poriadku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drake Campana (@drakebell)

Okrem manželských problémov a problémov s návykovými látkami mal Bell aj potýčky so zákonom. V roku 2021 sa priznal k dvom trestným činom súvisiacim s mravným ohrozením dieťaťa a obťažovanám mladistvých.  Prokurátori tvrdili, že sa v roku 2017 stretol s neplnoletým dievčaťom, ktoré navštívilo jeden z jeho koncertov v Clevelande, a poslal jej "nevhodné správy na sociálnych sieťach". V roku 2015 obvinený aj z jazdy pod vplyvom alkoholu. Hral v množstve filmov a seriálov, ako napríklad Jerry Maguire, Všetky moje lásky, Americký satan, Po čom chlapci túžia, či v desiatkach animovaných filmov a seriálov, kde prepožičiaval postavám svoj hlas.

Policajná správa o nezvestnosti:

Najčítanejšie