Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Agáta o detailoch z pôrodu len 2600 gramovej dcérky! A TAKTO to zhodnotila babka Žilková!
Zdielať na

Agáta o detailoch z pôrodu len 2600 gramovej dcérky! A TAKTO to zhodnotila babka Žilková!

Archívna reportáž

Po tom, čo už vlani v septembri prezradila Agáta Hanychová (37), že je tehotná, pravidelne informovala ako jej tehotenstvo prebieha. V jeden čas dokonca začala krvácať, neskôr zas mala nepekný zápal priedušiek sprevádzaný horúčkou. Všetko dopadlo ale dobre, začala si tehotenstvo užívať a dokumentovala to aj kvantom fotiek, neraz s odhaleným bruškom. Konečne sa tehotenstvo dostalo do finále a na druhý deň po Veľkej noci Agáta aj porodila. Len pár minút na to sa už ozvala aj sledovateľkám na Instagrame.

​​Hoci mala Agáta Hanychová stanovený termín pôrodu na 28. apríla, práve na deň jej narodenín, porodila už v utorok 11. apríla. Dievčatko dostalo meno Rozária Soukupová tak, ako to už bolo aj avizované. To, že porodí skôr, naznačoval Agátin gynekológ už pred týždňom, a tak jej mama Veronika Žilková (61) radšej neodcestovala na dovolenku, ako plánovala. "Má skvelého pána doktora aj partnera, ale náš vzťah s Agátou je známy a myslím si, že by jej bolo veľmi ľúto, keby som tu nebola ako psychická opora. K pôrodu nepôjdem, to nech si ide pán Soukup, ale musím byť nablízku, pretože bude treba postrážiť deti a ďalšie veci," vysvetľovala. A dobre, že neodišla.  

​Hneď po sviatkoch Agáta priviedla na svet dcérku. "Moja statočná dcéra ešte včera utekala pre šibačmi, potom pripravila Veľkú Noc celej rodine a dnes si odskočila do pôrodnice," uviedla Veronika na Instagrame skutočne neuveriteľnú informáciu, ktorá robí z Agáty priam WonderWoman.  "Agátka, si najväčšia frajerka a Rozárka, teba s láskou vítame," odkázala dcére aj vnučke.

Pripomeňte si Agátu v čase jej prvého tehotenstva so synom Kryšpínom spred 12 rokov:

Agáta si pôrod pochvaľovala. "Pôrod bol normálny a rýchly, nebol cisarák. Bol to asi najrýchlejší pôrod. Nehovorím, že nebolel, pretože každý pôrod bolí, ale je to skvelé. Mala som epidurál. Malá váži 2 600 gramov, bola menšia, takže ten pôrod nebol tak hrozný," informovala onedlho po pôrode na streame svojich sledovateľov, pričom je jasné, že jej dcérka mala skutočne podpriemernú váhu, no na druhej strane dosť na to, aby jej nič nechýbalo. Rozžiarená Agáta dodala: "Netušila som, že niekedy budem mať tri deti, a je to super." 

Veronika je na svoju dcéru právom hrdá, priviedla jej na svet už tri vnúčatá: 

Udalosti sa zrejme zbehli rýchlo, lebo Jaromírovi musela volať do televízie počas nakrúcania. "Povedala som Jaromírovej asistentke, nech mu povie, že až dokrúti, nech ide rovno pôrodnice. Jaromír dorazil asi o hodinu. Pri prvom pôrode som bola fakt hysterická, ale teraz som už bola celkom v pokoji," uviedla a aj z videa bolo jasné, že to viac prežíval Soukup, ako Agáta. Kontrakcie cítila už ráno, do pôrodnice sa vybrala ale až popoludní, kam ju odviezol jej osobný asistent. "Jaromír bol samozrejme pri pôrode, bol skvelý a písala som mu, že vyzeral horšie ako ja, keď som rodila. Chlapa, keď vydrží pri pôrode, treba obdivovať, pretože vidí milovanú osobu ako trpí a nemôže jej pomôcť," uznala podporu otecka ich dcérky, no rozhodne tou najväčšou hrdinkou bola Agáta, ako každá žena. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie