Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Krainová šokovala erotikou! Nahá sa hrala so svojím telom, ľudia ju za to poriadne skritizovali!
Zdielať na

Krainová šokovala erotikou! Nahá sa hrala so svojím telom, ľudia ju za to poriadne skritizovali!

Archívna reportáž

Ako to má posledné roky vo zvyku, trávi Simona Krainová (49) spolu s manželom a ich synmi zimné mesiace na exotických ostrovoch. Vlani si mali dokonca kúpiť vilu v Dominikánskej republike, ktorá sa tak stala ich druhým domovom. Simona miluje tamojšie prostredie s krásnymi plážami a morom, pričom zjavne trávi celé dni v bikinách, ako vidieť na fotografiách a videách, ktoré zdieľa na Instagrame. Najnovšie už ale pridala aj poriadne pikantné zábery.

​Ani počas dovolenkovania v Dominikánskej republike nezabúda Simona Krainová na svojich sledovateľov, napokon, iste aj cez Instagram si dokáže vďaka nim pekne zarobiť. A čo už viac zaberá, ako nahota. Simona to dobre vie a svoju parádnu figúru pravidelne ukazuje. Či už vzbudí nadšenie, alebo prebudí hejterov, jej je zjavne úplne fuk. Teraz si trúfla na naozaj odvážne video z fotenia jej kalendára na budúci rok, na ktoré si vybrala fotografa Lukáša Dvořáka, ktorý prišiel za ňou až do Karibiku.      

K videu, kde má na sebe priehľadné sieťované body telovej farby, ktoré budí dojem, že je úplne nahá, napísala komentár: "Ja mám oblievačku už dávno za sebou... Čo moje ŽENY? Hlavne, aby sme nezostali suché, nie?" V súvislosti s tým, ako leží na pláži a pritom zachádza rukami všelikam, to vyznieva naozaj veľmi dvojzmyselne. Zdá sa, že Simone už nestačí len ukazovať svoje polonahé, alebo aj nahé telo, teraz sa prepracovala až k skutočne odvážnemu erotickému videu.

Simona je známa sebavedomím a svojskou povahou a na klebety a ohováranie v šoubiznise si už zvykla:

​Na jednej strane za túto autoerotiku získala kopu srdiečok, na druhej strane prišli aj ostré komentáre. "Máte krásnu postavu, ale už sa mi toto prezentovanie zdá na vás zbytočne príliš," prišiel hneď jeden a v podobnom duchu sa niesli aj ďalšie. "Postava super, ale toto je mega lacné," alebo "Do porno priemyslu ok". "Trápne, myslíš, že sa tu ukážeš a že budeš mať väčšiu sledovanostť na Instagrame," ozval sa dokonca aj muž. Podobných názorov bola väčšina, všetci do Simony hustili, že také "lacné" pretŕčanie už snáď nepotrebuje. 

Za odvážne video si Simona vyslúžila na Instagrame prevažne kritiku, aj keď sa našlo zopár obhajcov, ktorých zábery zjavne potešili:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Taký náklad už nevydržal Simonin rodinný priateľ, známy milionár Richard Chlad a napísal jej odkaz, v ktorom vyjadril svoj názor na jej podporu. "Ja budem radšej držať hubu, aby som ti tu tie múdrosráčky opäť nerozpálil k explózii," poznamenal, pričom iste dobre vedel, že práve tým hejterky pobúri. Nemýlil sa, vlákno sa natiahlo na vyše 80 komentárov, kde boli skutočne búrlivé výmeny názorov. Zjavne jediná, ktorej to je celé úplne ukradnuté, je Simona.

Súvisiace články

Najčítanejšie