Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Po takmer smrteľnej nehode sa hviezdny herec ukázal pred kamerami! Následky stále vidno!
Zdielať na

Po takmer smrteľnej nehode sa hviezdny herec ukázal pred kamerami! Následky stále vidno!

Archívna reportáž

Keď sa fanúšikovia amerického herca Jeremy Rennera (52) dozvedeli, že presne na Nový rok ho po páde zachytil a prešiel sedemtonový snežný pluh, bol to poriadny šok. Aj lekári boli opatrní a nesľubovali, že bude ešte niekedy chodiť, skôr bolo prvé hodiny po nehode otázne, či bude vôbec žiť. Riadením osudu mal to šťastie, že sa mu podarilo oboje. Bez starostlivosti lekárov by to ale iste nešlo, za čo sa im nezabudol poďakovať. Po štyroch mesiacoch odvtedy, čo sa podrobuje liečbe a rehabilitácii, si trúfol ukázať sa na verejnosti.

​Večer na veľkonočný pondelok čakalo na divákov talk show Jimmyho Kimmela veľké prekvapenie v podobe hosťa Jeremy Rennera, ktorý prišiel do kresla pre hosťa pred kamerami po vlastných, aj keď následky nehody stále vidno - ešte si musí pri chôdzi pomáhať paličkou. No zjavne je to už na dobre ceste, dokonca si strihol aj krátky tanček. Moderátor ho preto privítal ako Avengera, superhrdinu lukostrelca Hawkeya, ktorého si herec zahral v slávnej sérii marveloviek. Na hercovej tvári svietil spokojný úsmev. "Mal som šťastie v mnohých ohľadoch. Som rád, že som tu," povedal s vďakou.

Snáď nikto neveril, že to takto dobre dopadne po tom, ako 1. januára skončil po hrozivej nehode v nemocnici. Mal veľké ťažkosti s dýchaním, keďže mu pluh rozdrvil pravú strana hrudníka a hornú časť trupu. Okrem toho mal zranenú hlavu aj nohu, pri ktorej hrozila jej amputácia, a celkovo vyše 30 fraktúr. Po silvestrovskej oslave sa podujal pomôcť odchádzajúcemu synovcovi vyslobodiť jeho auto zo snehu neďaleko jeho domu pri jazere Tahoe v pohorí Sierra Nevada. V rozhovore priblížil, ako sa to stalo. Podľa jeho slov vystrčil jednu nohu z rolby, aby sa obhliadol za synovcom, ale nezatiahol brzdu a potom vypadol z kabíny. Obrovský stroj dokonal dielo skazy.

Jeremy sa po ťažkej nehode objavil v šou Jimmyho Kimmela: 

"Bol som pri vedomí v každom okamihu a pamätám si, ako ma to drvilo na ľade a asfalte," spomínal na hororové chvíle. "Nemali by ste byť mimo vozidlo, keď ho riadite, chápete? Je to ako riadiť auto a mať jednu nohu vonku. Ale stalo sa a je to moja chyba. Zaplatil som za to," vysvetľoval nedávno Jenner v rozhovore s Dianou Sawyer. Len krátko po tom, ako sa ocitol v nemocnici, začal so svojimi fanúšikmi zdieľať na sociálnych sieťach aktuálne informácie o priebehu jeho liečenia. 

Jeremy sa nedávno druhýkrát narodil, aj preto si teraz čas s rodinou užíva naplno: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Koncom marca zverejnil video, ako chodí s pomocou antigravitačného bežeckého pásu. Vo videu sa pochválil,  že pohyb pri chôdzi vykonáva sám, pričom pás "znižuje telesnú váhu na štyridsať percent". Tým nezaťažuje jeho váha nohy, ktoré sa môžu pomaly zotavovať. A ako sa zdá, funguje to. Nepochybne aj vďaka tak povediac neobmedzeným zdrojom sa Rennerov stav priam zázračne zlepšuje, no závisť v tomto prípade iste nie je na mieste, naopak, milióny fanúšikov mu držia palce.

Súvisiace články

Najčítanejšie