Jasno
20°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Už sú na svete! Herečka priviedla na svet svoje prvorodené dvojčiatka!
Zdielať na

Už sú na svete! Herečka priviedla na svet svoje prvorodené dvojčiatka!

Zdroj: Instagram/HS

Hviezdnej americkej herečke Hilary Swank (48) bolo vraj už od mladosti jasné, že raz chce byť matkou. Veľmi dlho čakala, kým na to "príde ten správny čas", lebo k tomu potrebovala nájsť aj správneho partnera. Keď sa zoznámila v roku 2005 s úspešným podnikateľom Philipom Schneiderom, vedela, že je ten pravý. Až vlani sa jej však podarilo otehotnieť. Svojím bruškom sa často chválila na Instagrame, teraz už svetu ukázala svoje poklady.

​Pokým počas tehotenstva zdieľala Hilary Swank na sociálnej sieti fotografie, kde mala vždy úsmev od ucha k uchu, narodenie jej dvojičiek oznámila veľmi dojemne pôsobiacou romantickou fotkou. Stojí na terase a pozerá sa na západ slnka, pričom vidno vykúkajúce hlavičky novorodencov, chlapčeka a dievčatka, ktoré drží z každej strany v rukách. "Nebolo to ľahké. Ale chlapec (a dievča!) stáli za to. Šťastnú Veľkú noc! Príspevok z čistého neba," komentovala pôrod novopečená mamička.   

Hilary sa konečne splnil sen o materstve, ale s dvojičkami sa bude mať čo oháňať. Iste jej pomôže aj manžel, ktorý sa stal otcom tiež po prvýkrát. U oboch sa vraj v rodinách dvojčatá vyskytujú, ale aj tak bola z toho Hilary užasnutá. "Je to také požehnanie. Je to úplný zázrak. Je to neuveriteľné," jasala, keď veľkú novinu oznamovala prvýkrát vlani v októbri v relácii Good Morning America. Odvtedy pravidelne zdieľala fotografie a pocity z tehotenstva. Naposledy sa pochválila 19. marca s fotkou ultrazvuku, kde vidieť rameno jedného z dvojčiat, s komentárom: "The Real Million Dollar Baby" a "Prize Fighter" čím narážala na slávny film, kde si zahrala hlavnú rolu boxeristky.

Hilary ako drsná bojovníčka vo filme Million Dollar Baby: 

K narodeniu dvojičiek po zverejnení fotografie s oznamom dostala Hilary množstvo gratulácií. Medzi nimi aj od Sharon Stone. "Boh Ti žehnaj, zlatíčko. Toto je tá najneobyčajnejšia cesta v histórii. Som šťastná za vás všetkých," odkázala jej. Ona sama nedokázala svoje deti nikdy donosiť, potratom prišla až o deväť, ako sa zverila svojho času. Troch synov získala vďaka adopcii. Hilary veľmi dopraje materstvo, sledovala ju s nadšením počas celého tehotenstva. Tehotenstvo s Hilary prežívala aj Kate Hudson či Lindsay Lohan, ktorá má byť údajne tiež prvýkrát tehotná. Je skvelé, že si herečka aj vo veku, keď sa ženy obvykle už matkami nestávajú, splnila tento obrovský, krásny sen.

Hilary porodila po prvýkrát krátko pred 50tkou, fotkou s dvojčatami sa pochválila na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Swank (@hilaryswank)

Súvisiace články

Najčítanejšie