Jasno
15°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Dobré srdce Brada Pitta! Sľúbil seniorovi bezplatné bývanie, neuveriteľné, KOĽKO rokov sa dožil!
Zdielať na

Dobré srdce Brada Pitta! Sľúbil seniorovi bezplatné bývanie, neuveriteľné, KOĽKO rokov sa dožil!

Archívna reportáž

Kúpiť nemovitosť v Los Angeles nie je vôbec lacná záležitosť, nemôže si to rozhodne dovoliť hocikto. Zároveň to je ale dobrá investícia, pokia na to niekto má. Do nehnuteľností radi investujú úspešní hollywoodski herci a vyplatí sa im to. Keď nedávno predával svoju nehnuteľnosť hviezdny Brad Pitt (59), prijal ponuku za 40 miliónov dolárov, hoci dom kúpil v roku 1994 údajne iba za 1,7 milióna dolárov. K tejto nehnuteľnosti sa viaže aj jedna zaujímavosť, ktorá svedčí o hercovej veľkodušnosti.

​Keď sa Brad Pitt po pár rokoch od začiatku svojej hereckej kariéry v Hollywoode rozhliadal v roku 1994 po kúpe nejakého obydlia, padla mu do oka ponuka rozľahlej nehnuteľnosti s rozlohou 1,9 hektára. Predávala ju herečka Cassandra Peterson (71), známa zo seriálu o Elvíre, kde si zahrala rolu hororovej hostesky. Kúpila si ale vedľajšiu nehnuteľnosť, a tak zostala jeho dlhoročnou susedkou. Keď sa ju rozhodol Pitt teraz v marci predať, herečka o ňom hovorila ako o veľkom investorovi. K pozemku postupne dokupoval aj okolité nehnuteľnosti. "Myslím, že tam bolo asi 22 domov, ktoré susedili pozemkami. A vždy, keď sa dalo, jeden z nich kúpil," uviedla herečka pre People.       

Pri kúpe jedného z nich uzavrel s majiteľom, ktorý mal vtedy 90 rokov, veľkorysú dohodu, že ho v ňom nechá dožiť. Po tom, čo mu zomrela manželka, žil v dome sám. "Viem si predstaviť, že Brad si pomyslel, že tam môže žiť, kým neumrie, čo môže byť každú chvíľu," hovorí Peterson. Trvalo to však dlhšie, kým sa starček odobral na onen svet. "Bolo to celkom vtipné, pretože John sa dožil 105 rokov. Jednoducho žil večne," prehodila herečka žartom, ale zároveň podotkla, že bol na neho Pitt veľmi milý."Viem, že Brad mu umožnil žiť tam bez toho, aby čokoľvek platil, až do jeho smrti," vyzdvihla dobré srdce slávneho herca.

 Brad Pitt skupuje pozemky v okolí jeho honosnej vily, pozrite si naň zábery aj z vtáčej perspektívy:

Cassandra Peterson mala za tie roky ich susedstva aj vlastné skúsenosti s Pittom, ktorý bol vraj pri ich stretávaní vždy príjemný a milý. Spomenula si na jednu príhodu, keď sa prechádzala s jej psami po ulici. Bolo to ešte v roku 1999 a práve sa pripravoval na rolu vo filme Fight Club/Klub bitkárov. "Idem okolo Bradovej garáže a on mal na sebe len tepláky. Na rukách mal boxerské rukavice a udieral do vreca," začala a dodala, že keď ju uvidel, pozdravil a spýtal sa ako sa má. "Prísahám, že som takmer omdlela. Nemohla som hovoriť. Bola som celá červená. Mala som pocit, že omdlievam. Bol taký úžasne, úžasne pekný - a navyše milý," pripomenula s nadšením. Niet pochýb, že za tento pohľad by dali milióny fanúšičiek jedného z najkrajších hercov v histórii Hollywoodu čokoľvek. Krásny a s dobrým srdcom - dokonalý!

Brad vie aj krátko pred 60tkou očariť dámy každého veku, zároveň je vraj aj veľmi milý a štedrý:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Súvisiace články

Najčítanejšie