Jasno
19°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Krásna expriateľka Kollára sa pochválila: Toto je naše bábätko!
Zdielať na

Krásna expriateľka Kollára sa pochválila: Toto je naše bábätko!

Archívna reportáž

Aj vo svojom zrelom veku je Kateřina Brožová (55) stále veľmi atraktívna a pôvabna dáma. Nemú núdzu ani o bohatých záujemcov, ale už si vyberá veľmi pozorne. Medzi jej posledných partnerov patril aj mediálny magnát Jaromír Soukup (54), ktorý jej v jeho televízii umožnil moderovať vlastnú reláciu. S kariérou sa jej snažil pomôcť v Bratislave aj Boris Kollár (57), s ktorým krátky čas aj oficiálne chodila, ako jedna z mála jeho početných mileniek, a tiež ako jedna z mála s ním nemala dieťa. Vydala sa však iba raz, a to za podnikateľa a multimilionára Zdeňka Tomana, ale manželstvo im nevyšlo. Mal ju psychicky týrať a dokonca ju aj udrel. Práve s ním má dcéru Kateřinu (22). A teraz sa pochválila novým prírastkom!

​Krásna herečka a speváčka Kateŕina Brožová má iba jedinú dcéru, ale zato veľmi vydarenú. Hoci sa s jej otcom  rozviedla už dávno, nechcela ju o otcovskú lásku ukrátiť. "To, že moja dcéra nevyrastala v úplnej rodine, beriem ako osobnú prehru. Vždy som sa snažila jej to všemožne vynahradiť, byť mamou a otcom zároveň. Na druhej strane, jej otec vždy fungoval, len vzťahy medzi nami dvomi neboli nejakú dobu ideálne. O dcéru sa však staral a zahŕňal ju starostlivosťou a láskou. V posledných rokoch máme aj my dvaja bezchybný vzťah a ja som za to naozaj veľmi vďačná," zverila sa pred časom populárna umelkyňa, ktorej manželstvo s týmto známym bohatým podnikateľom nevyšlo.

Hoci si na krásu partnerov Kateřina zrejme nepotrpí až tak, ako na ich prestíž a majetnosť, čo súdia mnohí aj podľa výberu manžela, je iste rada, že ich dcéra Kateřina je pôvabná po nej a vyzerajú priam ako sestry. Miluje kone a herečka sa v nej priam vidí. "Myslím si, že toho má veľa po mne. Je citlivá, láskavá, pracovitá, dobrá a cieľavedomá. Určite zdedila lásku ku koňom, preto sa venuje jazdeckému športu a chce byť čo najlepšia. Je v národnom tíme, takže s koňmi vlastne robí vrcholový šport," zverila sa svojho času pre ŽivotvČesku.cz  Brožová. "Je tiež pekne tvrdohlavá, to má tiež po mne. Ide si za svojím, čo sa mi veľmi páči," nezabudla dcéru pochváliť aj v tomto ohľade. Dospelá dcéra si však už našla lásku, fešného hokejistu Adama Kellersteina (27). 

Kateřina Brožová si to v  minulosti skúsila aj ako speváčka: 

Jej slávna mama Kateřina si azda aj preto hľadá spoločníkov, na ktorých lásku sa bude môcť dlhé roky spoľahnúť - to by pri mužoch nemala isté. Jej láskou sa stali zvieratká a aktuálne sa na sociálnej sieti pochválila rozkošným psíkom. "Naše bábätko... nový člen rodiny," komentovala s láskou fotografiu, kde si v jej objatí hovel ušatý jazvečík. Okrem neho chová zrejme v pražskom dome so záhradou, ktorý údajne získala vďaka vzťahu s už zosnulým bohatým slovenským podnikateľom, Petrom Kovarčíkom (†61), aj mačky. Kateřina sa v živote už dosť popálila, a tak si našla azda skutočne tých najlepších kamarátov...

Kateřina sa pochválila novým rozkošným prírastkom do rodiny:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Súvisiace články

Najčítanejšie