Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Žilková náhle mení plány! Poplach kvôli rodiacej Agáte!
Zdielať na

Žilková náhle mení plány! Poplach kvôli rodiacej Agáte!

Archívna reportáž

Tento mesiac má Agáta Hanychová (37) porodiť dcérku Rozárku, ale ako avizovala na Instagrame, nebude to zrejme 28. apríla, ako je vypočítaný termín, ale po poslednej prehliadke sa zdá, že porodí už skôr. Tehotenstvo je už v takom vysokom štádiu, že to už nie je problém a bábo je plne donosené. Ovplyvnilo to však rozhodnutie Agátinej mamy Veroniky Žilkovej (61), ktorá chcela odísť počas veľkonočných sviatkov niekam na dovolenku. S Agátou sú také zviazané, že by jej neprítomnosť dcéra vraj ťažko predychávala.

​Hoci Agáta Hanychová pôvodne pripúšťala vo svojom živote mať len jedno, maximálne dve deti, osud chcel inak. Mohlo za to vzplanutie lásky k mediálnemu magnátovi Jaromírovi Soukupovi (54). Dokonca Agáta pred časom už počas tretieho tehotenstva nahlas premýšľala aj nad ďalším potomkom. "Vždy som hovorila, že by som chcela jedno dieťa. Teraz čakám tretie a myslím, že som ešte neskončila. Dúfam, že nedopadnem ako moja mamička," zasmiala sa nad touto predstavou. To je síce ešte len vo hviezdach, ale teraz sa Agátina mama nevie dočkať svojej druhej vnučky. Ona sama porodila päť detí, hoci jedno, žiaľ, už nežije.

Vlaňajšok bol ako pre Agátu, tak aj pre jej mamu veľmi hektický. Obe sa rozišli s ich partnermi, aj keď u Agáty to bolo iba po pár mesiacoch vzťahu s príťažlivým lekárom. Horšie to znášala Veronika Žilková, keď jej manžel Martin Stropnický nečakane oznámil vlani v marci rozchod po 18 rokoch e-mailom. Ale napokon aj ona našla lásku v osobe rockera Josefa Holomáča (63). Zrejme práve s ním počas veľkonočných sviatkov plánovala dovolenku. Tú však po dcérinej správe o hrozbe skoršieho pôrodu zrušila. "Chcela som odísť niekam na dovolenku, ale pretože je Agáta v 9. mesiaci a môže sa stať čokoľvek, tak aby sa mi nestalo, čo sa stalo s našou sučkou Kofinkou, že porodila v dobe, keď som bola na dovolenke, tak si preto netrúfam odísť," zverila sa Žilková na Instagrame.  

Agáta má s mamou Veronikou veľmi blízky, kamarátsky vzťah. To vidno aj pri ich rozhovore v šou Holčičky: 

Nemá však obavy, že by bez nej mohol byť dcérin pôrod problematický. "Má skvelého pána doktora aj partnera, ale náš vzťah s Agátou je známy a myslím si, že by jej bolo veľmi ľúto, keby som nebola ako psychická podpora. K pôrodu nepôjdem, to nech si ide pán Soukup, ale musím byť nablízku, pretože bude treba dozrieť na deti a ďalšie veci. Som zvedavá, čo mi prinesie apríl. Dúfam, že mi prinesie zdravú Růženku Soukupovú," uviedla Agátina mama. Ako bude rodiť, má Agáta, pokiaľ by nenastali komplikácie, jasno. "Chcela by som rodiť prirodzene. Obe moje deti prišli na svet tiež prirodzene, a tak dúfam, že sa mi to podarí aj tentokrát," tvrdila mama dcérky Mii (5) a syna Kryšpína (11). Hlavne, aby všetko dobre dopadlo!

Veronika sa rozhodla ostať po ruke svojej tehotnej dcére Agáte, tá o niekoľko dní porodí svoje tretie dieťa:

Súvisiace články

Najčítanejšie