Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hanychová čoskoro rodí! Fakt je pre ňu teraz TOTO dôležité?!
Zdielať na

Hanychová čoskoro rodí! Fakt je pre ňu teraz TOTO dôležité?!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Influencerka Agáta Hanychová (37), ktorá mala pôvodne stanovený termín pôrodu presne na deň jej narodenín 28. apríla, už môže porodiť každým dňom. Ako teraz prezradila, skonštatoval to po poslednej kontrole jej gynekológ. Pre Agátu to bolo ako povel na štart – začala riešiť to, čo je v tejto situácii dôležité... Teda, aspoň pre ňu.

Agáta okamžite nabehla do kaderníctva, kde sa o jej vlasy postarali až dve kaderníčky, ako vidieť z fotografie, kde sedí v kresle v bielych šatách a drží sa za bruško. Popri tom nezabudla streamovať z tejto "udalosti" aj pre jej sledovateľky. Zväčša sú to taktiež matky zhruba v jej veku a navzájom si odovzdávajú rôzne rady, či len tak zo zvedavosti sledujú, čo sa odohráva v Agátinom živote. O jej treťom tehotenstve ich informovala už vlani v septembri, keď ešte neukončila ani prvý trimester. To obvykle nie je zvyčajné, lebo je to ešte veľmi rizikové obdobie. Zakrátko na to skutočne musela ísť kvôli krvácaniu do nemocnice, ale dopadlo to dobre.

Už v novembri ukázala Hanychová svoje nahé rastúce bruško a odvtedy to zopakovala ešte viackrát, a to aj spolu s partnerom a budúcim oteckom ich dcérky, multimilionárom Jaromírom Soukupom (54). "Krajšia a krajšia. Čarovnejšia a čarovnejšia. Moja Agáta," nadchýnal sa zo svojej tehotnej partnerky mediálny magnát, ktorý si vraj s Agátou veľmi prial mať dieťa. Dcérku chcú pomenovať Rozárka, priezvisko bude mať Soukupová. Ako Jaromír nedávno zdôraznil, aj Agáta bude Soukupová. Zrejme už plánujú svadbu, aj keď oficiálne ešte nie sú ani zasnúbení. 

Agáta si do svojej šou pozvala taktiež tehotnú kamarátku z brandže Dominiku Myslivcovú:

Nielen čo sa týka účesu a manikúry rieši Agáta veci pred pôrodom. Do jej domu si už pred pár týždňami zaobstarala aj opatrovateľku a pomocnicu z Filipín, ktorá sa má postarať o jej domácnosť. Svojim sledovateľkám na Instagrame to avizovala už predtým. "Áno, chcem mať Filipínku, pretože budem mať predsa len tri deti, takže by som chcela Filipínku, aby mi pomohla s domácnosťou. Jaromír je tiež zaneprázdnený, takže ju potrebujem. Myslím si, že opatrovateľka nie je zločin," vyjadrila sa k jej plánom už koncom januára. Na pôrod je už teda pripravená a všetko zabezpečila. A keď je hotový aj účes a manikúra, nič tomu nestojí v ceste...

Agáta sa krátko pred pôrodom rozhodla dať do parády svoje vlasy: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie