Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Plačková konečne ukázala Diona! Celá mama pred plastikami!
Zdielať na

Plačková konečne ukázala Diona! Celá mama pred plastikami!

Archívna reportáž

Takto kedysi hovorila o potenciálnom materstve

Šťastná mamička Zuzana Plačková (31) si už od vlaňajšieho septembra užíva svojho malého synčeka Diona, ktorého si chráni ako oko v hlave. Doteraz nechcela ukazovať ani jeho tvár z obavy pred neprajníkmi. Zrejme však zmenila názor a svojho malého rozkošníka svetu predsa len ukázala.

​​Hoci sa Zuzana Plačková od svojho detstva a mladosti zmenila vďaka plastickej chirurgii a iným úpravám na nepoznanie, aspoň podľa výrazu tváre je stále identifikovateľná. A rovnaký výraz má podľa názoru jej obdivovateľov aj jej malý synček Dion. Mohli tak posúdiť podľa zverejnenej fotky, kde mu konečne neprekrýva tváričku žiaden obrázok či smajlík, ako je to zvykom aj u Zuzany.

Skutočne kópia mamy:

Instagram/QP

​Dion má už sedem mesiacov a keď mal polrok, urobili mu aj malú oslavu. K fotke synčeka po narodení, ktorú ukázala Zuzana až teraz, napísala: "Je neskutočné, ako ten čas letí. Tu si mal štyri dni a teraz už máš sedem mesiacov. Sedem najkrajších mesiacov nášho života," rozplývala sa. Ako to už býva, ako rodičom sa Strauszovcom život a hodnoty v mnohom zmenili. "Práve ty, Dion, si musel prísť do nášho života a naučiť nás ako žiť. Naučiť nás, čo je najdôležitejšie v našich životoch a ukázať nám, kam až môže siahať láska," vyznala sa Plačková zo šťastia a lásky.     

Zuzana Plačková pred plastickými operáciami tváre v šou Hotel Paradise: 

"Si to najkrajšie, čo nám život dal, Milujeme ťa viac ako čokoľvek iné na svete. Tvoja Mama a Otecko," odkázala malému Dionovi. Nadšené komentáre Zuzaniných sledovateľov sa jednoznačne zhodovali – chlapček je celá mama, hoci teda v jej pôvodnej podobe. Tvar hlavy, ale aj pery a celkový výraz sú skutočne jednoznačné, René si zjavne na svoju "kópiu" ešte musí počkať.

Dionko je rozkošné bábätko, podoba s mamičkou sa nedá zaprieť:

Hoci pôvodne túžila po dievčatku, je veľmi vďačná aj za chlapca. Nepochybne sa spolu s manželom, ktorému sa narodením syna splnil sen, pokúsia aj o ďalšie dieťatko. Potomkov by vraj chceli vychovávať v Dubaji, kde si zaobstarali krásne bývanie podobne, ako viaceré naše celebrity, vrátane Rytmusa s manželkou Jasminou, či Dary Rolins a iných. Isté je, že narodiť sa do rodiny Strauszovcov je zjavne výhra. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie