Jasno
13°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Smutný osud dcéry Kaisera a Konvalinkovej! Alkoholička ešte pred maturitou!
Zdielať na

Smutný osud dcéry Kaisera a Konvalinkovej! Alkoholička ešte pred maturitou!

Zdroj: ahaonline.cz

Keď sa dvom skvelým, ale aj príťežlivým hercom, Nadi Konvalinkovej (71) a Oldřichovi Kaiserovi (67), narodila v roku 1983 dcéra Karolína, snáď všetci predpokladali, že z nej bude po rodičoch taktiež talentovaná herečka. Možno práve táto záťaž bola pre ňu priveľká, a tak podľahla tlaku natoľko, že skĺzla k alkoholu, ako to, žiaľ, praktikoval aj jej slávny otec. Dokonca ho s ňou kedysi vídavali, ako si spolu dávali poháriky...

​Nádeje, ktoré vkladali slávni rodičia Karolíny Kaiserovej do jej hereckej kariéry, keď sa rozhodla pre štúdium herectva na Konzervatóriu, značne pohasli, keď ju tesne pred maturitou vylúčili zo školy pre alkoholizmus, píše portál VIP-SVET.cz. Aj keď niet pochýb, že Karlína zdedila po rodičoch herecký talent, chýbala jej zrejme odhodlanosť a pevná vôľa. Už ako dieťa pocítila šikanu, keď sa vraj často stávala terčom posmechu. K herectvu ju pritom viedla najmä mama, Naďa Konvalinková, ktorá videla jej herecký potenciál a prihlásila ju do detského rozhlasového súboru. Ako je to už ale u detí hercov zvykom, mnohí upozorňovali na to, že všetko získava len vďaka protekcii.  

Rodičia Karolíny priznávali, že ich dcéra bola vždy tvrdohlavá a rada išla proti prúdu. Napokon jej otec Oldřich Kaiser nebol tiež iný. Vedela si užívať život, ale akoby nemala žiadne mantinely. Bola milovníčkou divokých večierkov, na ktorých tiekol alkohol prúdom. To ju napokon položilo na lopatky. Aj keď účinkovala v divadlách ako v Divadle Extrém, či Branickém divadle, ale aj vo filmoch, žiadnu slávu jej to neprinieslo. Keď Naďa Konvalinková videla, v akom zlom stave sa jej dcéra ocitla ako sotva tridsaťročná, snažila sa jej pomôcť tým, že ju presvedčila, aby sa dala liečiť zo závislosti na psychiatrii. Snáď jej to aj pomohlo, upokojila sa, no ako herečka sa ani neskôr nepresadila.

Pozrite si Naďu Konvalinkovú, Oldřicha Kaisera a Jiřího Korna v spoločnej scénke: 

Pre jej slávnu mamu je to iste sklamaním, ale na druhej strane je rada, že sa jej Karolína zbavila odporného démona alkoholizmu a priala by jej, aby si založila rodinu. Aj ona by bola rada za vnúča. "Až to príde, budem šťastná," priznala sa pre web Naše hvězdy sympatická herečka. Trápenia si užila dosť nielen pre dcéru, ale aj pre exmanžela Oldřicha Kaisera, ktorý tiež roky vyvádzal pod vplyvom závislosti na alkohole. Ten sa po rokoch upokojil v partnerskom vzťahu s razantnou Dášou Vokatou, ktorú si vzal pred časom potajme vo Viedni aj za manželku. Rozumejú si aj v rámci ich spoločného vystupovania ako duo Oldáš. "Sme skvelí parťáci. V šesťdesiatke už človek veľmi dopredu neplánuje. Ja by som to skôr videla, že je nám spolu veľmi pekne, čo bude zajtra, nerozmýšľam," vyznala sa Dáša, ktorá skladá piesne a Olda ich dolaďuje na husliach.

Krásna Karolína:

fdb.cz

​Snáď ešte dostane šancu aj Karolína, ktorá dostala po dlhej pauze minulý rok šancu v malej role vo filme Vánoční příběh. Možno jej práve oslávené 40. narodeniny budú znamenať reštart v jej doteraz neveľmi vydarenom živote.

Súvisiace články

Najčítanejšie