Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žilkovej manžel Stropnický dostane najtvrdšieho súpera! Proti otcovi sa postaví jeho dcéra Kordula!
Zdielať na

Žilkovej manžel Stropnický dostane najtvrdšieho súpera! Proti otcovi sa postaví jeho dcéra Kordula!

Zdroj: instagram/VŽ

Pôvabná dcéra herečky Veroniky Žilkovej (61) a bývalého herca či ministra, dnes vysokého diplomata Martina Stropnického (66), dosiahne onedlho plnoletosť. Pre Kordulu Stropnickú (17) bude september, keď oslávi svoje osemnáste narodeniny, významným míľnikom. Žiaľ, aj v nie celkom príjemnom smere. Po tom, čo sa jej mama vlani začala súdiť s jej otcom o jej opatrovníctvo a najmä peniaze na tzv. výživné, to bude musieť za ňu prevziať ona.

​Pre mnohých je až nepochopiteľné, že taká významná osobnosť na poli diplomacie a politiky, akou je Martin Stropnický, aj s jeho adekvátnym platom, má problém s platením výživného a podpory vlastnej dcéry Korduly, ktorú splodil s Veronikou Žilkovou. No jeho podanie žiadosti o rozvod sa údajne nemôže začať súdne riešiť, pokým nedôjde medzi manželmi k dohode o opatrovníctve a financiách pre ich zatiaľ neplnoletú dcéru. Smutné je, že ak skutočne nedôjde k vzájomnej dohode manželov, bude musieť ísť do súdneho sporu s otcom po dosiahnutí plnoletosti Kordula.

Prednedávnom sa vyjadrila Veronika Žilková skepticky k vyriešeniu súdneho sporu o ich dcéru s manželom. "Neviem, prečo sa môj manžel nechce dohodnúť. Z mojej strany tam nie sú žiadne požiadavky, je to normálne vypočítané na základe výšky platu a toho, že otec zo zákona má dorovnať životnú úroveň dieťaťa podľa tej svojej," vyjadrila sa k výške výživného pre Kordulu. Súdiac podľa toho, čo Veronika prezradila, ako aj zákona, ktorým sa má výška výživného riadiť, má byť výživné nemalé. "Ako som sa dozvedela na súde o výživnom na našu dcéru Kordulu, dovtedy to bolo pre mňa utajené, jeho príjem je 480 tisíc korún mesačne. Značnú časť tvorí jeho vysoký plat," uviedla Žilková šokujúce cifry, v prepočte okolo 20 tisíc eur mesačne. 

Kým sa Stropnický k rozvodu nijak nevyjadruje, Veronika je otázkam otvorená:

Martin Stropnický sa stále drží zásady, že nič nekomentuje, Veronika to doháňa aj za neho. "Manžel dostane veľvyslanectvo, takže sa situácia ďalšie štyri roky asi nezmení," vyjadrila sa nedávno pre Blesk.cz sklamane herečka, ktorá by bola rada, ak by mal Stropnický o dcéru záujem. No možno od jesene padne ich vzťahu úplne na bod mrazu. 

Spoločný záber z Dubaja patrí k posledným momentom, keď bola rodina ešte spolu, pred prevalením Stropnického nevery: 

"Kordulka bude mať v septembri osemnásť, takže od septembra už si súdy povedie sama," prezradila Žilková novinku, a až sa zdá byť nadšená, že sa zbaví tejto nepríjemnosti. Iste ju neteší kam až dospel ich vzťah s Martinom, ktorý vyzeral byť dlhé roky idylický. No ešte viac je čudné, ako otec reaguje na vlastnú dcéru, ktorá naozaj vôbec nemôže za to, že sa manželstvo rodičov rozpadlo. Nuž ale, možno napokon práve Kordula na súde proti otcovi spôsobí zlom - otázne je, ktorým smerom.

Súvisiace články

Najčítanejšie