Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Gottovej sa rozplynuli sny, s manželom sú na tom po TOMTO naozaj zle!
Zdielať na

Gottovej sa rozplynuli sny, s manželom sú na tom po TOMTO naozaj zle!

Archívna reportáž

To, že má manžel Dominiky Gottovej (49), fínsky gitarista Timo Tolkki (57), roky slávy, keď bol členom fínskej populárnej rockovej skupiny Stratovarius, dávno za sebou, sa mal možnosť teraz definitívne presvedčiť. Pokúsil sa o návrat na pódiá, ale nevyšlo mu to. Zároveň sa rozplynul aj sen jeho manželky Dominiky o vysnívanej práci, keď by bola zamestnaná v jeho agentúre, ktorú plánoval založiť.

​​Najstaršia dcéra majstra Karla Gotta (†80) Dominika Gottová mohla mať všetko a nemá nič. V živote sa zjavne vybrala zlou cestou, keď nedokázala zužitkovať ani dary v podobe bytu v Prahe či mnohé ďalšie vecné, ale najmä finančné injekcie, aj miliónové. Výber rockera Tima Tolkkiho za manžela bol na pováženie hneď od začiatku, dokonca to nejaký čas pred otcom aj tajila. Zrejme vedela prečo, Karel Gott skutočne nebol zo zaťa nadšený. Timo mal za sebou dve manželstvá a povesť závislého od drog a alkoholu, navyše trpiaceho maniodepresiou. To ho napokon stálo aj kariéru a Dominike sa skončil bezstarostný život, keď dovtedy len neustále cestovala a zabávala sa. Oželela preto aj možnosť mať deti.

Hoci Gott prežil s Dominikinou mamou len pár horúcich chvíľ a k dcére sa spočiatku ani nepriznával, neskôr ju podporoval a zabezpečil. No keď sa rozhodol v neskorom zrelom veku založiť rodinu s Ivanou Macháčkovou (47), tá ju od jeho peňazí veľmi rýchlo odstrihla, dokonca prišla aj o dedičstvo po ňom, keď sa ho sama vzdala podpisom veľmi čudnej dohody výmenou za jednorazovú sumu šesť miliónov, čo sú vzhľadom na Gottov miliardový majetok drobné. Ocitla sa vo finančnej núdzi a nevie sa z nej dostať. Hoci v Helsinkách absolvovala kurz pre bezpečnostnú službu, lebo vraj túžila pracovať na tejto pozícii v nejakom nákupnom centre, prácu sa jej zohnať nedarí, a ako tvrdí, ani už nechce. Ani práca v oblasti pohostinstva, kde kedysi pracoval ako servírka či barmanka, jej akosi nevychádza, o práci kozmetičky, čomu sa venovala kedysi, ani nehovoriac.

Ani s hudbou to Dominike veľmi nevyšlo, vypočujte si pieseň Pro Tebe: 

Veľkú nádej vkladala do avizovaného založenia agentúry jej manžela Tima, kde by pracovala, ale podľa všetkého ani to jej nevyšlo, píše portál Sedmička.cz. Bývalá fínska hviezda skupiny Stratovarius sa sklamala z reakcie fínskeho publika na jeho návrat. "Moje turné bolo zrušené pre extrémne nízky predaj vstupeniek. Je vcelku úžasné vidieť to množstvo nenávisti a negativity, ktoré pravdepodobne vyjadrili ľudia, ktorí si ani lístok nekúpili. S peniazmi na lístky nemám nič spoločné, vlastne som pre toto zrušenie prišiel o veľa peňazí," konštatoval na sociálnej sieti sklamaný hudobník. On aj Dominika sa tak ocitli údajne vo veľkej finančnej núdzi. Dominika totiž už nemá nárok ani na podporu v nezamestnanosti, je teda skutočne otázne, z čoho budú žiť. Skôr či neskôr bude musieť najstaršia Gottova dcéra zrejme začať pracovať, hoci ideálne by bolo, ak by sa konečne zamestnal aj jej manžel. 

Timo sa po fiasku s jeho turné stiahol do Kolumbie, pričom v Južnej Amerike trávil posledné roky väčšinu času. Svoju manželku nechal v studenom Fínsku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Timo Tolkki Official (@t.tolkki)

Súvisiace články

Najčítanejšie