Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
TOTO ešte nikdy nespravil! Bagárovej ex zverejnil video s vysvetlením, či má novú frajerku!
Zdielať na

TOTO ešte nikdy nespravil! Bagárovej ex zverejnil video s vysvetlením, či má novú frajerku!

Archívna reportáž

Machova dcérka Rumia bude mať už tri roky

Pre zápasníka MMA Makhmuda Muradova (33) iste nebol rozchod s Monikou Bagárovou (28) ľahkou záležitosťou. Majú spolu rozkošnú dcérku Rumiu a jeho kontakt s ňou sa tým trochu komplikuje, najmä po tom, čo sa s mamou presťahovali do Brna. Rumia sa už častejšie stretáva s maminým novým partnerom Leom Lekajom (31), s ktorým boli ako rodinka nedávno na dovolenke na Zanzibare. Muradov má už tiež novú priateľku, ako sa konečne priznal.

​Už nejaký ten čas sa špekuluje, že Makhmud Muradov nie je sám, ale doteraz sa nemal veľmi k tomu, aby to aj potvrdil. Meno fešandy, s ktorou sa už párkrát objavil aj na verejnosti, je však známe – Sabina Karásková (24), ktorá súťažila v reality šou. Kým Mach ju vyslovene zapieral, Sabina už od decembra vytrvalo tvrdila, že sú spolu a konečne to dal na sociálnej sieti na vedomie verejnosti aj on. Zoznámili sa na jednom turnaji Oktagonu v Ostrave, kam prišla Sabina s priateľom z reality šou, ale keď o ňu prejavil záujem Mach, preletela medzi nimi osudová iskra a ako to vyzerá, zapálila medzi nimi lásku. 

V krátkom videu spred pár dní sú spolu a vyzerajú byť šťastní. "Čau, ľudia, to sme my a chceme sa vyjadriť k situácii, čo sa týka nás dvoch. Pretože keď spolu niekam pôjdeme, tak chceme predísť špekuláciám typu – sú spolu, nie sú spolu. Tak áno, sme spolu. A chceme vám to povedať my a sme šťastní. Asi... asi áno. Prajeme vám krásny deň a ďakujeme, že nám fandíte, alebo nefandíte,"  prelomil Muradov mlčanie o jeho vzťahu so Sabinou Karáskovou typickým spôsobom, keď mu na názore verejnosti nezáleží. Ešte predtým jej polichotil na sociálnej sieti, keď pridal komentár k jej fotke: "Veľmi vám to svedčí, slečna." Sabina mu odpovedala emotikonom bozku.

Mach a Sabina sa vo videu spoločne vyjadrili o tom, o čom sa iba šepkalo:

To už sa však predtým spolu ukázali na dvoch zápasníckych podujatiach. Koncom februára Sabina robila spoločnosť Machovi na galavečere bojových športov v Liberci a začiatkom marca sa s ním zúčastnila v Prahe prvého galavečera Box bez rukavíc, ktorý je mnohými odsudzovaný pre jeho drsnosť, má však vo svete aj veľa fanúšikov. Hlavným rozhodcom bol Muradov. "To, že sú tam spolu, vôbec neskrývali. Muradov tam bol oficiálne ako rozhodca, ale kedykoľvek mal voľnú chvíľu, odbiehal za Sabinou. Túlili sa k sebe a šepkali si do uška," uviedol vtedy nemenovaný zdroj pre Expres.cz. Krehko vyzerajúca Sabina, no dobre si vedomá toho, čo chce, zjavne dokázala dobiť srdce zápasníka.  

Krehká kráska Sabina je nová láska sympatického bojovníka z Uzbekistanu:

Súvisiace články

Najčítanejšie