Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Predsa je Agátin milionár bez peňazí?! Soukupa teraz zachránila pred krachom DCÉRA!
Zdielať na

Predsa je Agátin milionár bez peňazí?! Soukupa teraz zachránila pred krachom DCÉRA!

Archívna reportáž

V posledných týždňoch sa na mediálnu spoločnosť Jaromíra Soukupa (54) priam zosypali požiadavky veriteľov na zaplatenie dlhov a hrozilo, že bude musieť preto čeliť súdu pre ich insolvenčné návrhy. Ako už predtým, aj tentokrát z toho však zišlo, no tentokrát na to potreboval pomoc - prišla od jeho dcéry.

​Po tom, čo sa Jaromír Soukup rozčuľoval nad požiadavkou veriteľov, aby sa za svoje dlhy zaručil vlastným majetkom a aj majetkom jeho dcéry Natálie, je odrazu všetko v poriadku, píše portál Extra.cz. Vyzerá, že v podnikaní je tento majiteľ súkromnej televízie veľkým dobrodruhom, keď vraj riadne neplatí za služby iných spoločností. Tým už postupne dochádza trpezlivosť a podávajú na neho preto návrhy na Insolvenčný súd. Má ísť až o 30 miliónov korún, teda zhruba 1,2 milióna eur. Soukup ale súdu vzápätí napísal rozhorčený list. Podľa jeho mienky si chcú len zvýhodniť pozíciu vo vyjednávaní o splácaní dlhu. 

"Podmienkou stiahnutia Návrhu má byť nielen osobné ručenie majetkom Mgr. Jaromíra Soukupa, ale aj zabezpečenie súkromným majetkom jeho detí a uzatvorenie súvisiacej zmluvnej dokumentácie vrátane súhlasu s priamou vykonateľnosťou vo forme notárskej zápisnice," upozornil súd na svoju nevýhodnú pozíciu, keď mu priamou vykonateľnosťou môžu zabaviť majetok bez súdu.

Jaromír Soukup je známy sebavedomým, ba až drzým a arogantným vystupovaním, rovnako ako jeho polovička Agáta. Môžu sa o tom presvedčiť diváci aj pri sledovaní jeho šou: 

Napokon to ale vyzerá tak, že na všetko pristúpil a z druhej strany sa ozývajú aj hlasy, že to v skutočnosti navrhol on sám. Obe strany aktuálne oznámili, že urovnali vzájomné spory a naďalej budú obchodne spolupracovať. Ktovie, ako sa na to pozerá Jaromírova dcéra, ktorá musela dať svoj luxusný ako záruku, aby otca vytiahla z problémov. Pravdou ale je, že jej ho kúpil Soukup, do istej miery tak je "jeho", hoci na papieri patrí dcére. Ešte zásadnejšia otázka je, ako sa na tieto finančné problémy pozerá Agáta Hanychová, ktorá iste očakáva život v bavlnke a nie s mužom, ktorý má také problémy, že poskytol ako záruku aj svoj osobný majetok. Ešteže ona vyplatila časť z domu exmanželovi Jakubovi Prachařovi, ktorý si spolu postavili a teraz je už sama jeho majiteľkou - aj keby Soukup úplne skrachoval, stále budú mať aspoň strechu nad hlavou.

Jaromír je nepochybne šikovný obchodník, avšak zdá sa, že to nie je úplne ideálne. To sa nemusí páčiť budúcej pani Soukupovej, ktorá sa už dávnejšie verejne vyjadrila, že jej budúci partner musí byť zabezpečný:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie