Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tak predsa je KONIEC! Lela Vémola to už ani nechce komentovať!
Zdielať na

Tak predsa je KONIEC! Lela Vémola to už ani nechce komentovať!

Zdroj: Instagram/LV

Už pred dvomi týždňami sa začali šíriť zvesti z prostredia súkromnej televízie Jaromíra Soukupa (54), že sa z jej programu vytratí vysielanie Lela Show. Pre manželku zápasníka MMA Karlosa Vémolu (37), influencerku Lelu Vémolu (33), to bola veľká príležitosť, keď dostala možnosť moderovať vlastnú televíznu reláciu. Bol to vždy jej sen, no relácia s popisom "humoristická talkshow s Influencermi", žiaľ, neuspela. Nezískala si veľkú sledovanosť a ani povesť, práve naopak.

​Od začiatku decembra, keď sa spustilo vysielanie Lela show v televízii Jaromíra Soukupa s moderátorkou Lelou Vémolou, neubehli ani štyri mesiace a je podľa všetkého koniec. Ohlasy na ňu neboli dobré, ba mnohokrát až veľmi kritické. V hodnotení patrila k najhorším. "Vysielanie sa má čoskoro pozastaviť," prezradil pre Expres.cz v polovici marca informátor znalý pomerov v českom šoubiznise. Lela nedokázala do svojej relácie priviesť ani dostatočne atraktívnych hostí. Zrejme nie každý chce byť spájaný s jej osobou s kontroverznou povesťou, hoci najmä vďaka výstrelkom jej manžela.

Ktovie prečo Jaromír Soukup vtedy poprel, že Lela show končí. "Tak o tom skutočne neviem. S nakrúcaním ďalších dielov počítame," tvrdil a dodal, že sa neplánuje ani jej prerušenie. "Snáď nemusím novinárom komentovať prevádzku televízie. S programom počítame a nakrúcať sa bude," ohradil sa aj voči nemiestnemu záujmu o vnútorné záležitosti jeho televízie, ako to vnímal. Ani Lela nepripúšťala koniec: "Máte zlé informácie, Lela show bude pokračovať ďalej. Všetko je v poriadku a v pondelok sa nakrúca ďalší diel."

Lela bola hosťom u Agáty v šou Holčičky, slovo dalo slovo a Lela získala vlastný priestor, avšak jej šou zakrátko skončila: 

Ale ako sa napokon ukázalo, Lela show sa už do vysielacieho programu nedostala, ba ani Lela Vémola ju už nepropaguje na jej instagramovom profile. "Ďalšie diely sa už nenakrúcajú. Potichu show stopli a už nie je ani v programe," uviedol pre Expres nemenovaný zdroj. "Asi na Lelinu reláciu nezostali peniaze, aj keď ona za to veľa nedostávala," mieni informátor.  Soukup ale naďalej tvrdí, že sa nič nedeje a šou bude pokračovať. Lela najprv vôbec nereagovala, potom odkázala, že má chrípku, ale potom začne opäť nakrúcať. V posledných týždňoch sa na Soukupovu mediálnu spoločnosť priam zosypali požiadavky veriteľov na zaplatenie dlhov a bude musieť preto čeliť súdu v rámci ich insolvenčných návrhov. Azda aj to je dôvod, prečo by radšej šetril na reláciách, ktoré neprinášajú potrebnú sledovanosť.

Lela show sa po pár mesiacoch dočkala neslávneho konca: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lela Show (@lela_show_offi)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie