Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vémolovci ohlásili ďalší prírastok! A vybrali už aj meno!
Zdielať na

Vémolovci ohlásili ďalší prírastok! A vybrali už aj meno!

Archívna reportáž

Hoci by zápasník MMA Karlos Vémola (37) veľmi rád prijal ďalšieho potomka, jeho manželka Lela sa na to zatiaľ necíti. No predsa len sa v týchto dňoch tešia z nového príraastku – maličkého a huňatého. Do zverinca vo Vémolande pribudol ďalší člen. Nejde však o žiadnu exotickú šelmu, ale o celkom malého psíčka, s ktorým sa pochválila na sociálnej sieti Karlosova manželka Lela (33). U niektorých ale hneď vznikli obavy o jeho život vzhľadom na tie zvery, ktoré tam žijú. Ozval sa aj Patrik Pejcha, ktorý nedávno vyzval Karlosa na zápas v jeho novovzniknutej zápasníckej organizácii, za ktorý mu ponúka dva milióny korún. A teda prezradil na neho všeličo.

Lelina správa o rozkošnom darčeku od manžela v podobe psíka veľmi módnej a drahej rasy pomeranian, čo je najmenší druh špica, mnohých roznežnila. "Nečakané prekvapenie pre mňa a Lilinku od môjho muža. Náš nový psík pomeranian. Je to sučka a je veľmi roztomilá a taká maličká," rozplývala sa Lela na Instagrame. Prezradila už aj meno rozkošného huňatého klbka – volá sa Minnie. 

No ozval sa opäť Vémolov bývalý kamarát Patrik Pejcha, ktorý ho prednedávnom poriadne zosmiešnil, keď ho označil za chudáka, ktorý nikdy nemal peniaze. Vytiahol teraz veľmi citlivú tému – bezpečnosť psíčka vo Vémolovej ZOO. Niežeby sa mala Minnie báť priamo levov, skôr druhého psa – staforda Beast. 

Vémolovci už jedného psíka majú, ktovie čo povie na drobného pomeriana mohutný "trhač" Beast:

Tento pes bojovej rasy spôsobil údajne vo Vémolande už neraz masaker. "Beast im zožral klokany, zjedol to čierne malé prasa, čo tam mal, a zožral aj tie králičky, ktoré si tam Lela strašne maznala a snažila sa ich chovať," vymenoval nevinné obete už napohľad silného psa, známeho agresívnym správaním. "To bolo v čase, keď som tam bol. Kozy potom radšej skončili u mňa, lama skončila u mamy. Potom tam mal nejaké husy. To všetko mu zožral Beast," prezrádza ďalej, ako sa snažil riešiť ďalšie možné ciele dravého predátorského psa. Zrejme to bude len v rukách Lely, aby Minnie pred Beastom ochránila, no niekedy stačí len moment...  

Lela a malá Lily sa tešia z nového rozkošného prírastku: 

Súvisiace články

Najčítanejšie