Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dojímavé video Willisovej manželky! S Bruceom obnovili manželský sľub, ale...
Zdielať na

Dojímavé video Willisovej manželky! S Bruceom obnovili manželský sľub, ale...

Archívna reportáž

Rodina herca Brucea Willisa (69) sa zrejme riadi heslom, že treba využiť každý moment na oslavu a stretnutia blízkych a priateľov, ktoré sa v živote ponúkajú. Človek totiž nepozná dňa ani hodiny... Iba cez víkend Bruce oslavoval narodeniny, a v utorok už bola príležitosť na ďalšiu spomienkovú slávnosť. Pred štrnástimi rokmi totiž presne 21. marca uzavrel herec s Emmou Heming (44) manželstvo a ona teraz s dojatím zdieľala video z obnovenia ich manželského sľubu na okrúhle desiate výročie – spred štyroch rokov.

​Keď sa na prvý jarný deň pred štyrmi rokmi rozhodli manželia Willisovci, že si obnovia po desiatich rokoch svoj manželský sľub, zrejme netušili, ako prudko do ich životov už onedlho zasiahne ochorenie mozgu. Najprv to bola afázia, pre ktorú sa vlani Bruce vzdal svojej hereckej kariéry. V spoločnom vyhlásení to koncom marca oznámila jeho manželka Emma Heming (44) spolu s exmanželkou Demi Moore (60) a ich dospelými dcérami Rumer (33), Scout (30) a Tallulah (28). Tento rok opäť spoločne v oznámení upresnili hercovu diagnózu, ktorá sa, žiaľ, zhrošila z afázie na frontotemporálnu demenciu (FTD).  

Pre Bruceovu manželku to vôbec nie je jednoduché, stojí ju to veľa psychických aj fyzických síl, najmä keď majú spolu dve neplnoleté dcéry, ktorým musí tiež venovať svoju pozornosť. Na jeho narodeniny 19. marca zdieľala dojímavé video z ich oslavy. V emotívnom odkaze sa zverila, ako sa cítila, keď si pozerala staré videá s ním a pritom akoby mala "nôž v srdci". "Ráno som začala plačom, ako môžete vidieť podľa mojich opuchnutých očí a usmrkaného nosa, jednoducho si však myslím, že je dôležité, aby ste videli všetky stránky," vyznala sa s tým, že má každý deň chvíle smútku, no ďakuje všetkým za podporu.

Bruce si v pokročilom veku založil s modelkou Emmou Heming novú rodinu:

Nostalgia za peknými časmi s manželom sa jej stále drží a aj na výročie ich vstupu do manželstva zdieľala Emma na Instagrame video spred štyroch rokov. "Na desiate výročie našej svadby sme sa rozhodli obnoviť svoje sľuby na rovnakom mieste, kde sme si v roku 2009 povedali svoje áno. Som taká šťastná, že sme to urobili. Chopte sa každej príležitosti k zjednoteniu a oslavy s rodinou a priateľmi. Sú to okamihy a krásne spomienky, ktoré si môžete uchovať po celý život," odkázala Emma Heming svojim sledovateľom, hoci niet pochýb, že tieto spomienky majú pre ňu trpkú príchuť. Celú udalosť nakrúcala Demi Moore, ktorá ich prišla aj s jej tromi dcérami podporiť. Vzťahy medzi novou rodinou Brucea a jeho exmanželkou a deťmi sú skvelé a všetci sa snažia o to, aby mu spoločnými silami uľahčili život.       

Emma a Bruce si obnovili manželský sľub:

Súvisiace články

Najčítanejšie