Oblačno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Stroskotal Brzobohatému ďalší vzťah?! V USA bol bez priateľky, s inou kráskou!
Zdielať na

Stroskotal Brzobohatému ďalší vzťah?! V USA bol bez priateľky, s inou kráskou!

Archívna reportáž

Česká kinematografia má aj vo svete dobrý zvuk, preto nečudo, že filmy našich susedov získali už párkrát nominácie na Oscarov, ba aj zvíťazili. Tento rok sa Česku síce nominácia neušla, ale vynikajúci český zvukár Viktor Prášil sa podieľal na zvuku k nemeckému filmu Na západe nič nové, na základe slávneho diela E. M. Remarqua, kde hudbu zložil Volker Bertelmann. Film získal niekoľko nominácií, z ktorých premenil na víťazstvo až štyri. Vďaka tomu sa mohol na udeľovaní Oscarov zúčastniť aj Viktor Prášil a s ním sa "zviezol" aj Ondřej Brzobohatý (40). Po jeho boku sa však neobjavila jeho priateľka Daniela Písařovicová (44), ale mladá herečka Anna Fialová (27).

Ondřej Brzobohatý sa o svoje zážitky z najväčšej udalosti vo svete kinematografie rád podelil. "Vďaka Viktorovi som mal možnosť stáť v rovnakom rade na sashimi zo žltoplutvého tuniaka spoločne s Hughom Gratom a Jamie Lee Curtis. Vďaka Viktorovi som mal možnosť hovoriť s Volkerom Bertelmannom a pomaznať sa aspoň na malú chvíľu s jeho Oscarom za hudbu k filmu Na západe nič nové. Vďaka Viktorovi som skrátka prežil jeden z najkrajších najnezabudnuteľnejších dní vo svojom živote," nadchýňal sa Ondro a ani nečudo. 

Zo záberov odtiaľ ale vidieť po jeho boku mladú herečku Annu Fialovú, a tak si mnohí kladú otázku, prečo zostala Daniela Písařovicová doma a či to neznamená partnerskú krízu. Zatiaľ sa k tomu ani jeden z trojice nevyjadril, ale dá sa predpokladať, že Daniela bola pracovne zaneprázdnená. K Anne má ale Ondřej blízko, pred časom spolu nakrúcali minisériu Iveta, kde si ona zahrala tragicky zosnulú speváčku Ivetu Bartošovú a on zas jej partnera Ladislava Štaidla. Počas práce sa zblížili, ale len odtiaľ- potiaľ, stali sa z nich dobrí kamaráti.

Talentovaný a sympatický Ondřej sa na nezáujem žien veru nemôže sťažovať: 

​Ondřej Brzobohatý vtedy vzbudil rozruch, keď sa pri príchode do premietacej sály azda až trochu príliš vrelo objímal na privítanie s touto peknou mladou herečkou. Anna tiež spravila pár dôverných dotykov jeho tváre, aj vlasov a on jej dotyky opätoval. Paparazzo to zachytil na fotkách a klebety už boli na svete. Ktovie, čo mu na to potom povedala Daniela, ale zrejme to brala s nadhľadom - ich vzťah sa javí byť pevný. Je takmer isté, že vedela aj o tom, že Anna bude v USA na Oscaroch, no svojmu priateľovi plne dôveruje.

Ondřej si oscarovú atmosféru užíval s kamarátom Viktorom a kolegyňou Annou Fialovou: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie