Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Stará sa o nevyliečiteľne chorého Willisa jeho exmanželka Demi?! Jeho súčasná manželka to vysvetlila!
Zdielať na

Stará sa o nevyliečiteľne chorého Willisa jeho exmanželka Demi?! Jeho súčasná manželka to vysvetlila!

Archívna reportáž

Akčný hrdina mnohých hollywoodskych filmov, legendárny herec Bruce Willis, práve oslavuje 68 rokov. Pred rokom šokovala jeho fanúšikov správa, že končí s hereckou kariérou. No nebolo to vekom, ale zrádzal ho mozog. Nezvládal si zapamätať texty, nedokázal byť ani dlho na pľaci. Okolo seba mal celý tím asistentov, aby mu pomáhali v jeho neľahkej situácii. Oznámenie o diagnóze menom afázia zverejnili na sociálnej sieti spoločne jeho súčasná manželka Emma Heming (44), exmanželka Demi Moore (60) a jeho dospelé dcéry Rumer (33), Scout (30) a Tallulah (28).

​Mnohým priaznivcom Brucea Willisa nie je celkom jasné, ako to vlastne majú so starostlivosťou o tohto sympatického herca vyriešené jeho ex a súčasná manželka. Po tom, čo vo februári tohto roku preklasifikovali Willisovu diagnózu z afázie na frontotemporálnu demenciu ( FTD ) sa mala údajne Demi Moore nasťahovať do domu, kde býva so svojou súčasnou manželkou a dvomi malými dcérami Mabel (10) a Evelyn (8), aby jej s Bruceom pomohla. Nebolo by to prvýkrát, čo by takto netradične všetci zdieľali spoločný domov. Stalo sa tak aj počas covidu, keď všetci spoločne trávili karanténu na ranči v Idahu.

Po zistení Willisovej diagnózy jeho manželka Emma spolu s Demi a ich dcérami na webovej stránke Asociácie frontotemporálnej degenerácie uviedla: "Hoci je to bolestivé, je pre nás úľavou mať konečne jasnú diagnózu." Na vysvetlenie treba uviesť, že FTD je krutá choroba, o ktorej mnohí nikdy nepočuli a môže zasiahnuť kohokoľvek. Pre ľudí mladších ako 60 rokov je FTD najbežnejšou formou demencie a keďže diagnostika môže trvať roky, je pravdepodobne oveľa rozšírenejšia, ako sa vie a neexistuje na ňu žiadny liek. Pri FTD pacienti často trpia zmenami osobnosti, ťažkosťami s rečou a poruchami motoriky. 

Ešte koncom minulého roka sa Bruceova terajšia manželka Emma stretla na spoločnej večeri s jeho exmanželkou Demi a ich spoločnými dcérami:

"Bruce si vedel vždy nájsť radosť zo života a pomáhal každému, koho poznal, robiť to isté. Svet uvidel, ako sa mu, ale aj nám všetkým teraz vrátil pocit starostlivosti vďaka vám. Boli sme tak dojatí láskou, ktorú ste všetci zdieľali k nášmu drahému manželovi, otcovi a priateľovi počas tohto ťažkého obdobia. Váš súcit, porozumenie a rešpekt nám umožnia pomôcť Bruceovi žiť čo najplnohodnotnejší život," stálo ďalej v spoločnom vyhlásení rodiny. 

Najbližšia rodina Brucea vydala spoločné vyhlásenie, avšak jeho bývalá manželka sa k nemu neplánuje sťahovať:

No keď sa začali síriť reči, že sa k Willisovcom ide nasťahovať Demi, aby sa o exmanžela starala, Willisova súčasná manželka Emma to okamžite poprela. "Utnime to hneď v zárodku. Je to tak hlúpe. Prosím prestaňte," požiadala na Instagrame fanúšikov, aby prestali so špekuláciami a kritikou. Následne aj Demi uviedla, že u nich bývať určite nebude a Emma sa zvláda o Brucea postarať sama. Niet ale pochýb, že ak by bolo treba, Demi a jej dcéry by iste rady hneď prišli na pomoc.

Súvisiace články

Najčítanejšie