Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pizingerová ukázala svojho mladého muža úplne nahého! Poznámka o nevere vyprovokovala reakciu!
Zdielať na

Pizingerová ukázala svojho mladého muža úplne nahého! Poznámka o nevere vyprovokovala reakciu!

Archívna reportáž

Venduline tehotenstvo krátko pred päťdesiatkou poriadne prekvapilo

Je to už dvanásty rok, čo sa dala Vendula Pizingerová (51) dokopy s Josefom Pizingerom (34), ktorý mal vtedy len 22 rokov, kým ona takmer 40 a dve manželstvá za sebou. Pozná ho už od jeho deviatich rokov, vtedy ale vôbec netušila, ako to raz dopadne. V manželstve im to klape, užívajú si aj rodičovstvo s dva a polročným synčekom Josefom. Občas si ale s manželom doprajú dovolenku len vo dvojici niekde v lone prírody, kde to má on najradšej. Veľký dôraz kladie aj na otužovanie v zime, keď v pohode vlezie nahý do ľadovej vody. A Vendula nelení a pravidelne sa pochváli jeho mužnou figúrou svetu.

​Pekného mladého muža závidí Vendule Pizingerovej nejedna žena a ona je na neho aj patrične hrdá. Najnovšie ho opäť vyfotila nahého, keď ráno vstávala a on ešte spal. "Keď ráno vstanem, tak myslím na to, aké krásne je žiť, milovať, dýchať a nechať sa unášať životom, než sa môj romantický film zrýchli a prichádzajú požiadavky. Takže ma niekedy aj sám život a chlapci vedia vykoľajiť, a tak stále dokola," napísala mama dvoch synov k tak trochu šteklivej fotke, kde hral hlavnú rolu Josefov zadok.

Pokojné rána, keď všetci jej traja chlapi ešte spia, si vie inak zaneprázdnená šéfka nadácie Kapka naděje zjavne užívať a jej zmysel pre humor je tiež povestný. Častou témou je jej manžel, ktorého jej po tom všetkom, čo v živote prežila, iste jej priaznivci doprajú. "Užívať život sa musí, každá taká chvíľa je na nezaplatenie. Ale prdelku má fakt peknú, bola by škoda si to nechať pre seba," komentovala záber jedna jej sledovateľka a ďalšia pridala: "Teda, vy sa máte. Vedľa takého chlapa sa musí byť radosť prebúdzať. Je to fešák," A ešte ďalšia si povzdychla: "Vedľa takého muža musí byť radosť sa prebúdzať." Iná zas napísala: "My sa radi pokocháme Adonisovým super telom. Nech sa darí, Vendula. Láska je krásna vec." 

Vendula sa do spoločnosti českej smotánky dostala najmä vďaka manželstvu s Karlom Svobodom. Toto prezradila o ich vzťahu s legendárnym Karlom Gottom:

​No pomerne časté sú aj poznámky, či sa Vendula nebojí takto chváliť manželom. "Bála by som sa ukazovať takto svojho muža, aby som o neho neprišla," poznamenala jedna zo sledovateliek. No Pizingerová je sebavedomá žena a neobáva sa, že jej nejaká iná žena Josefa preberie. "To by predsa musel chcieť on," odkazuje pochybovačom a má pravdu. Napokon, hoci sa zdá byť ich domácnosť nabitá sexuálnou príťažlivosťou, neplatí to 24 hodín denne. "Môj krásny muž niekedy necháva ponožky na stole a v tej chvíli je jedno, aký má zadok. Ale na druhej strane je môj manžel fakt kus," ponúkla hneď dva pohľady na jej realitu. Iste aj kvôli nemu sa chce aj po päťdesiatke udržiavať stále vo forme, a treba skonštatovať, že sa jej to darí.

Vendula sa svojim mladým manželom rada popýši na sociálnych sieťach a zdá sa, že aj jemu lichotí pozornosť žien na jej profile: 

Súvisiace články

Najčítanejšie