Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krainová priznala ťažkú traumu, dostala ju do nemocnice! Teraz sa to snaží prekonať!
Zdielať na

Krainová priznala ťažkú traumu, dostala ju do nemocnice! Teraz sa to snaží prekonať!

Archívna reportáž

To, že s prírodnými živlami sa neradno zahrávať, zistila aj Simona Krainová (49), keď si chcela pred rokmi vyskúšať plávanie vo vlnách. Je to však veľké riziko, aj mnohí skúsení plavci na to doplatili zdravím či životom. No Simona si zjavne musí všetko vyskúšať na vlastnej koži a dopadlo to veľmi zle. Hoci "topenie" vo veľkých vlnách prežila, no aj tak musela ísť pre poranenia do nemocnice. Teraz sa rozhodla pre ďalší krok.

​Každoročne v zime odchádza Simona Krainová aj s rodinou do teplých krajín. Posledné dva roky je ich cieľom Dominikánska republika, kde si vraj kúpili aj haciendu. Považujú to tam za svoj druhý domov a podľa ich vzoru si tam kupuje domy čoraz viac Čechov, najmä z radov celebrít. Vedľa nich počas zimy býva napríklad aj český Ken a majiteľ estetickej kliniky Robert Paulát s malým synčekom Andreasom, ktorého mu porodila náhradná matka. More s krásnou plážou tam majú rovno pred nosom, a tak tam všetci trávia veľa času. 

V tejto lokalite na severe ostrova sú ideálne podmienky aj na surfovanie. Simona napriek traume z vĺn zjavne neodolala pokušeniu, aby si to na doske vo vlnách vyskúšala aj ona. "Rozhodla som sa konečne prekonať strach z vĺn. Keď ma totiž pred rokmi zmietla vlna v Brazílii, že ma museli s pomliaždeninami hospitalizovať, povedala som si, že už nikdy do vĺn nepôjdem. Rešpekt z tohoto divokého živlu mi zostal dodnes. Ale dnes som urobila výnimku. Opäť mi síce vlna pri prvom pokuse je*la dosku priamo do tváre, ale ja nič nevzdávam," zverila sa sledovateľom na Instagrame s jej ostrým bojom s traumou.

Simona je žena do koča, do voza i do vlaku:

Na videu bolo vidieť, že si to Simona vo vlnách na doske užíva, aj keď ešte s opatrnosťou a pôsobí trochu nemotorne, ako si aj sama priznala. "Sledujte pozorne to jelito vzadu vo vode. To som ja..," upozorňovala na seba s iróniou. Na konci príspevku si zas neodpustila po údere dosky, keď sa prevrátila po jej nábehu na vlnu, ďalšiu sebakritku. "Takže vyzerám ako debil, ale nevadí, to sa vyladí," robila si zo seba žarty. Vo videu však vidieť, že nejaký muž, zrejme inštruktor, jej dosku stále pridŕža, a možno aj preto sa odvážila na ňu aj postaviť, a hoci mala s rovnováhou trochu problémy, to sa jej zaiste časom podarí zvládnuť. Základ bol prekonať strach, a to sa podarilo.

Simona prekonala strach a traumu z divokých vĺn a rozhodla sa naučiť surfovať: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie