Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Koniec idylky Vémolovcov?! Karlos kúpil obrovský pozemok, o Lele tam nie je ani zmienka!
Zdielať na

Koniec idylky Vémolovcov?! Karlos kúpil obrovský pozemok, o Lele tam nie je ani zmienka!

Archívna reportáž

Vyzerá, že to zápasník MMA Karlos Vémola (37) myslí s novým domom vážne. Už vlani na jar avizoval, že jeho Vémoland je už pre neho a rodinu, nehovoriac o jeho zvieratách, primalý. Na jeseň, po jeho afére s údajnou milenkou, pornoherečkou Rikou Fane, začal o dome hovoriť opäť. Hádam všetci to brali ako dar na udobrenie pre manželku Lelu (33). Ako sa ukázalo, už vlani vo februári kúpil rozsiahle pozemky v obci na Mladoboleslavsku, a tak je to s ich novým bývaním už dosť horúca téma. Má to však nejeden háčik.

​Ktovie, ako je na tom Karlos Vémola s peniazmi, keď ho jeho bývalý kamarát Patrik Pejcha verejne zosmiešňuje, že má všetko na dlh. "Poznám ho šesť rokov. Je to chudák. Je dlžný za jeden barák v Anglicku, kam dnes ani nemôže jazdiť z dôvodu, že tam má nejaké daňové podvody. Je dlžný za slávny Vémoland, za autá, za všetko. Nepamätám si ho s peniazmi," kopol si do zápasníckej legendy spolumajiteľ novej zápasníckej organizácie a vyzýva "Terminátora" na súboj, pričom mu za to ponúka dva milióny korún. Vémola to ignoruje a popiera jeho reči o dlhoch. 

Hádam to nebude až také zlé, keď vraj už vlani vo februári Karlos uzavrel kúpnu zmluvu na polia a ornú pôdu v istej obci v okolí Mladej Boleslavi, píše portál Expres.cz. Celková suma za pozemok sa vyšplhala až na 3 milióny 428-tisíc korún. Ktovie, čo si myslieť o tom, že jeho manželka Lela je z tohto vlastníctva vylúčená, ako je uvedené v kúpnej zmluve. O to menej dôveryhodné sa zdá byť ich neustále cukrovanie na sociálnej sieti, keď si Vémola zjavne necháva zadné vrátka. 

Vémoland je rodinke a zverincu Karlosa už vraj primalý: 

Keď prehrmela jeho vlaňajšia aféra s údajnou milenkou, zveril sa na Instagrame, že s Lelou hľadajú nové hniezdočko pre rodinu. "Už pozeráme a vyberáme, čo by sa nám páčilo. Vyberáme niečo poriadne veľké pre nás, deti a zvieratá. Našťastie robia vedľa typových domov aj individuálne. No, nie je to v súčasnosti jednoduché začať stavať. Tu sa mi páči, že vám jednotlivé diely domov privezú na pozemok, do pár dní ich zložia dokopy a dom je na svete. Navyše toto bývanie smerom k prírode sa mi začína fakt viac a viac páčiť," vyjadril vtedy svoju spokojnosť s ponukou. Pozemok, ktorý má už všetky potrebné prípojky, len ho treba z ornej pôdy prehodnotiť na stavebný pozemok, si teda už zaobstaral a na dom si môže zarobiť zápasmi teraz v apríli a máji. Otázka je, či potom ako celok bude nehnuteľnosť písaná už aj na Lelu. Inak to bude pre túto silikónovú krásku skutočne neveľmi pozitívny signál.

Lela si potrpí na luxus, a tak má Karlos čo robiť, aby uspokojil jej potreby:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie