Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Soukup to už povedal jasne! Žiadna Hanychová, ale Agáta SOUKUPOVÁ!
Zdielať na

Soukup to už povedal jasne! Žiadna Hanychová, ale Agáta SOUKUPOVÁ!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Od prvých správ o vzťahu influencerky Agáty Hanychovej (37) a mediálneho magnáta Jaromíra Soukupa (54) ubehlo iba deväť mesiacov, no AGáta je už v ôsmom mesiaci tehotenstva - bábo sa má narodiť už koncom apríla práve na Agátine narodeniny. Medzitým začali spolu vysielať a zakrátko aj ukončili šou Agáta Jaromíra Soukupa, strávili spolu Silvestra a Nový rok v Alpách, objavovali sa spolu na viacerých spoločenských podujatiach, ale až donedávna nepadla žiadna jasná zmienka o ďalšom kroku v ich vzťahu.

​Na to, či sa Agáta Hanychová stane manželkou majiteľa súkromnej televízie Jaromíra Soukupa, dostáva táto známa influencerka často otázky. Tobôž po tom, čo vlani v septembri oznámila, že je tehotná. Vtedy počas jej streamu na Instagrame na priamu otázku o manželstve odpovedala: "Tak dúfajme. To ale nie je na mne. Sú veci, ktoré ženy nemôžu rozhodnúť samy." Z okolia páru ale prenikali informácie, že Agáta s Jaromírom sobáš spolu chystajú. "Budú sa brať! Majú sa tak radi, že sa chcú vziať," prezradil jeden zdroj z ich blízkosti. 

Ani Soukup sa tomu nebránil, je odhodlaný byť aj pri narodení ich dcérky, ako povedal pre Super.cz"Pri pôrode budem určite. A namiesto mojej relácie sa bude musieť dať film. Diváci to prežijú. V tej chvíli, keď bude Agáta rodiť, bude v televízii film, určite." Hanychová následne poznamenala, že "Rozárka bude Soukupová", čo znamená, že každé z jej troch detí bude mať iné priezvisko. No hneď nato prišlo Jaromírove zásadné vyjadrenie: "A Agáta bude tiež Soukupová." Pritom sa s úsmevom pozrel smerom k nej a ona mu úsmev na znak súhlasu opätovala. Zaujímavé je, že ešte v septembri ich svadbu aj dcérku predpovedala istá známa veštica, v minulosti tvrdila aj to, že sa dá Agáta dokopy so starším mužom zo šoubiznisu.  

Agáta bola kedysi poriadna dračica, po boku Jaromíra však zoženštela a mnohí tvrdia, že jej to pristane viac:

​K dvojici vtedy poznamenala: "Beriem tento vzťah ako požehnanie pre oboch. Ja tu vidím dievčatko, páru ju veľmi prajem. Pani Agáte veľmi prajem a pevne verím, že do roka bude aj pani Soukupovou... Pani Hanychová sa dočká svojej vysnívanej rodiny, jej životné hodnoty a postoje sa mierne zmenia. Vedľa pána Soukupa úplne rozkvitla a je z nej veľká dáma, to jej veľmi prajem, pôsobí nežnejšie a objavuje v sebe svoju vnútornú bohyňu." Vyzerá, že sa jej veštba splní do bodky. Soukup, ktorý nebol pri pôrode jeh dvoch starších detí, sa teší aj na tento moment, aj keď priznal svoju nervozitu kvôli jeho obavám o obe jeho lásky. Azda už obaja našli svoj prístav istoty.

Agáta sa azda čoskoro stane pani Soukupovou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie