Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ako vyzerá chirurgicky vyrobené ženské pohlavie? TAKTO! Barbie Alves ju bezostyšne ukázala!
Zdielať na

Ako vyzerá chirurgicky vyrobené ženské pohlavie? TAKTO! Barbie Alves ju bezostyšne ukázala!

Archívne video

Na svojej ceste za popularitou pokračuje transgender žena Jessica Alves (39) tou najjednoduchšou cestou - cez erotické fotky. Niekedy zostáva až rozum stáť, čo sa udialo za posledné roky jej života. Z kedysi neveľmi nápadného Brazílčana Rodriga sa postupne stala akási podivná kópia Kena a v roku 2020 došlo k jeho premene na ženu inšpirovanú Barbie. Svoj prerod na ženu chcela dotiahnuť do dokonalosti, a preto si dala urobiť vo februári 2021 vaginoplastiku.

​Behom pár rokov, odkedy sa Jessica Alves menila z plastového Kena na Barbie, absolvovala vraj 90 operácií, ktoré ju stáli viac ako 900 tisíc libier. V azerbajdžanskom hlavnom meste Baku absolvovala u prominentného plastického chirurga úpravu očí, aby sa podobali na mačacie oči topmodelky Belly Hadid. "Po mnohých operáciách som dosiahla tento vzhľad. Priznávam, že to nie je práve najprirodzenejší vzhľad," povedala táto "modelka", pričom neprirodzenosť vôbec nepovažuje za chybu krásy. "Toto je konečný vzhľad, toto bol konečný cieľ, bola to veľmi dlhá cesta a ja nemôžem byť šťastnejšia," konštatovala s úľavou.

Za pár týždňov ale šla na ďalšiu plastickú operáciu, a to zadku, v tureckom Istanbule. Mala sa potom vyhýbať na nejakú dobu ako dlhému sedeniu, tak aj prílišnému pohybu, čo ale nedodržala a bolo zle. Musela sa vrátiť do Istanbulu na ošetrenie aj nápravu a tým si prekazila plány na stretnutie s rodinou v Brazílii na Vianoce. Zadok má už zrejme v poriadku, a tak najnovšie upozornila na svoju vagínu, ktorej plastiku podstúpila ešte vo februári 2021 v Bangkoku. "Je skoro identická ako biologická vagína. Správa sa rovnako, je elastická a sama sa lubrikuje," pochvaľovala si krátko po premene pohlavia z mužského na ženské.

Jessica nenechala nič na náhodu a dala si upraviť aj hlas, aby znel viac žensky, ani to však zatiaľ nepomohlo k nájdeniu muža snov: 

Zo svojej premeny ťaží Jessica Alves na platených stránkach OnlyFans, kde sa predvádza takmer obnažená v sexi outfitoch. Občas tieto jej šteklivé fotky zdieľa aj zadarmo ako ukážku pre prípadných ďalších záujemcov. Najnovšie to už ale až prehnala, keď sa pochválila svojím obnaženým lonom v purpurovom sexi body, ktorý jej ho "kryje" iba dvomi tenkými šnúrkami z dvoch strán, takže ukázala takmer všetko, čo sa dalo. Komentáre zakázala, no niet pochýb, že mnohých ľudí odvážnymi zábermi šokovala. Dá sa ale konštatovať, že chirurg odviedol dobrú prácu. Po pôvodnom Rodrigovom penise niet ani stopy. Posledným krokom na ceste k premene na ženu by mala byť implantácia maternice - Jessica by tak bola prvým transgender človekom, ktorý by také niečo absolvoval. Či ale bude schopná donosiť dieťa a či vôbec nájde vhodného partnera je zatiaľ neisté.

Jessica sa pochválila svojou umelou vagínou: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Súvisiace články

Najčítanejšie