Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Spoločný účet nehrozí? TAKTO so svojimi nemalými príjmami nakladajú Adela a Viktor Vinczeovci!
Zdielať na

Spoločný účet nehrozí? TAKTO so svojimi nemalými príjmami nakladajú Adela a Viktor Vinczeovci!

Archívna reportáž

Sympatický manželský pár, Adela Vinczeová (42) a Viktor Vincze (32), majú spoločné aj povolanie. Obaja sú veľmi úspešní moderátori s nemalými príjmami. Práve financie prišli na pretras v istom televíznom programe a moderátor Martin Nikodým sa popýtal celebritných účinkujúcich hostí, ako to s nimi majú oni. Adela, ako je to už u nej zvykom, dala svoje odpovede do žartovnej polohy, a aj keď sa diváci v skutočnosti nedozvedeli nič, mohli sa aspoň dobre pobaviť.

​Na svoje súkromie si populárna manželská dvojica veľmi potrpí. Manželstvo uzavreli už pred pár rokmi, ale ak ich fanúšikovia očakávali, že zakrátko Adela oznámi aj vytúžené tehotenstvo, nedočkali sa. Napokon sa manželia rozhodli, že verejne oznámia aj dôvod. Viktor šokoval odvahou, keď prezradil, že má problémy so spermiami a nie je preto veľká šanca, aby mohol mať vlastných potomkov. Podujal sa urobiť aj osvetu tohto problému týkajúceho sa nemalého počtu mužov. Dieťatka sa predsa len dočkali, keď sa im ho po dlhšom čakaní podarilo adoptovať. Žiadosť podali v roku 2020 a vlani v novembri prišiel prekvapujúci telefonát s tou najkrajšou správou.

O dieťatku zatiaľ nemôžu prezradiť nič, kým nie je proces adopcie ukončený, ale občas sa podelia aspoň o zážitky zo starostlivosti o ich dieťatko. Ako zručnejší sa ukazuje byť v tomto smere napodiv Viktor, ako uznáva aj Adela. Hoci by mohli ich dieťatku kúpiť všeličo od výmyslu sveta, podľa slov moderátorky je takmer všetko z druhej ruky, a to od známych či z bazárov. Podaktorí ich môžu iste podozrievať z držgrošstva či chamtivosti, no v ich prípade to je kvôli ekológii. Ale možno práve preto Adela v odpovedi na otázku moderátora o ich financiách urobila zo seba a Viktora chamtivcov. "My si to strážime. Ja si strážim svoje, Viktor si stráži svoje, aby sme si vzájomne nekradli," zadelila so svojím typickým humorom.

 Adela si súkromie stráži, sociálnym sieťam odolávala veľmi dlho:

​Pritakal jej aj herec Dano Dangl, ktorý si neodpustil ďalšiu vtipnú poznámku: "Ja som bol raz u nich na návšteve a každý si stráži svoju polku, vyslovene". Adela smeč využila: "Každý sme v jednom rohu na tých peniazoch. On mi hovorí, neskočíš mi pre pohár vody? Ja mu hovorím, nie, bež si sám. To sú také triky, ja ho poznám." Pritom sa tvárila smrteľne vážne, no to už mnohí diváci vybuchli smiechom. "Kamaráti buďme, ale odtiaľ potiaľ," zaklincovala svoju odpoveď na tému ich financií, ktoré im iste mnohí závidia.   

​Adele a Viktorovi sa splnil ich sen, stali sa adoptívnymi rodičmi: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze)

Súvisiace články

Najčítanejšie