Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bagárová zverejnila zamilovanú fotku s frajerom! Odhalila tým, ako nového "ocka" berie malá Rumia!
Zdielať na

Bagárová zverejnila zamilovanú fotku s frajerom! Odhalila tým, ako nového "ocka" berie malá Rumia!

Archívna reportáž

Ruminka bude mať tri roky, žeby nastal čas na súrodenca?

Do života sympatickej speváčky Moniky Bagárovej (28) sa po mesiacoch samoty a napätia pre jej večne neprítomného partnera Makhmuda Muradova (33) konečne vrátila do života spokojnosť. Vzápätí po tom, ako sa vlani rozhodla definitívne ukončiť ich vzťah, našla lásku v osobe karlovarského podnikateľa albánskeho pôvodu Leonarda Lekaja (31) a vyzerá, že by to mohol byť pre ňu konečne ten pravý. Dokazujú to ich spoločné fotky a vyznania.

​Ako z idylického filmu vyzerá zatiaľ príbeh nového vzťahu Moniky Bagárovej a jej mužného fešáka Leonarda Lekaja. Ako je už u nej zvykom s partnermi, ani on nemá české korene. Jej prvá známa láska Ben Cristovao (35) ich má po otcovi angolské, Makhmud Muradov zas pochádza z Uzbekistanu. Leonardovi predkovia pochádzajú pre zmenu z Albánska. S Monikou, ktorá sa netají rómskym pôvodom, tvoria naozaj pekný pár. Otázkou bolo, ako nového priateľa mamy prijme jej milovaná dcérka, čoskoro už 3-ročná Rumia.

Zdá sa, že v Monikinom živote je všetko zaliate slnkom, lebo aj na jej nového partnera si malá Rumia zjavne už zvykla a s radosťou ho prijala, ako by sa dalo usudzovať z najnovšej fotky tejto trojky. Monika na sociálnej sieti zdieľala záber z kuchyne. Leonard ju zozadu objíma a z pozadia sa do objektívu smeje malá Rumia. Vyzeralo, že spolu zažívajú skvelú rodinnú pohodu.

Monikina prvá veľká láska, Ben, k nej zjavne stále niečo cíti, no prišiel s tým už trošku neskoro:

Pre Moniku je rodina mimoriadne dôležitá, aj preto investovala do kúpy pozemku pri Brne a následne aj rodinného domu pri Brne, aby si tam mohla v blízkosti rodičov a sestry spokojne nažívať. Ako je vidieť z fotky, Lekaj je u nich častým hosťom. Aj keď má bydlisko aj podnikanie v Karlových Varoch, teda na opačnom konci Českej republiky, chce byť s Monikou čo najviac - určite nechce napodobiť Muradovu chybu.

Instagram/MB

​Iba prednedávnom Leo s Monikou a jej dcérkou trávili dovolenku na Zanzibare, s krátkou zastávkou v Abu Dhabi s návštevou Dubaja, kde mal byť zhodou okolností vtedy aj Muradov. Na dovolenke sa Leonard venoval nielen Monike, ale aj Rumii a z fotiek odtiaľ bolo vidieť, že sa spolu dobre zabávali. Aj keď po návrate čakali každého z novej partnerskej dvojice pracovné povinnosti, vedia si na seba nájsť čas, aby mohli byť všetci spolu. 

Pre ženu

Najčítanejšie