Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľké priznanie Klusovcov! Pribudne štvrté dieťa do tejto sympatickej rodinky?
Zdielať na

Veľké priznanie Klusovcov! Pribudne štvrté dieťa do tejto sympatickej rodinky?

Archívna reportáž

Kto by už len kedysi tipoval, že sa z na pohľad nenapraviteľného sukničkára Tomáša Klusa (36) raz stane zodpovedný otec rodiny s tromi deťmi. Tohto búrliváka ale dokázala uzemniť jeho manželka Tamara Klusová (35). Keď ho "prebrala" svojej kamarátke a kolegyne z ich dievčenskej skupiny, zrejme tušila, že to bude ten pravý. Úplne dokonalé to ale nebolo, aj Tamaru Tomáš podviedol, no odvtedy si vraj vstúpil do svedomia. Narodili sa im postupne tri deti, postavili si krásny dom a ako sa zdá, majú aj ďalšie odvážne plány.

​Keď čakala Tamara Klusová s manželom Tomášom Klusom ich tretie dieťa, počas jeho rozhovoru s Janom Krausom v jeho šou sedela v hľadisku a on ju vtipne nabádal, aby potvrdila, že to bude už ich posledné spoločné dieťa. Nebolo totiž jednoduché počas ich provizórneho bývania v upravenej chatke, pokým stavali dom na Tamarinom vysnívanom pozemku, vychovávať ich dve malé deti. Aby sa mohol sústrediť na skladanie jeho piesní, zadovážil si na pozemok maringotku. Pandémia s lockdownami ich ešte viac zomkla, podarilo sa im aj dokončiť stavbu nového domu a priam žiarili od šťastia.

Tamara zdieľa každodenné strasti aj slasti s jej rodinkou na sociálnej sieti a získala si tým veľa sledovateľov. Nikdy sa netajila tým, že by prijala aj štvrté dieťa, no akosi bol stále dôvod, prečo do toho neísť. O svojich dojmoch a zážitkoch sa rozpísala aj v jej knihách, ktoré vníma aj ako svoje deti. Tie miluje nadovšetko, no ako roky plynú, stále viac si uvedomuje, že sen o štvrtom vlastnom dieťatku sa rozplýva. 

Tomáš je veľmi zaujímavý človek s názorom:

"Moja hlava by chcela mať tých detí trebárs aj dvadsať, ale fyzicky už nechcem byť tehotná. Ja by som chcela len rodiť ale to nejde. Čím viac tých detí mám tým viac strachu je vo mne. A asi je to aj tým, že starnem, že mám tridsaťpäť a viem, že ten biologický materiál mení tiež svoju kvalitu," zverila sa moderátorke Tamara. Už vraj vtedy, keď sa dozvedela o svojom treťom tehotenstve, na chvíľu zaváhala, či to zvládne. Na druhej strane, 35 rokov je skutočne ešte mladý vek, keď mať dieťa nie je žiadny problém, samozrejme, subjektívne to tak Tamara pokojne cítiť nemusí.

No aj tak si netrúfa celkom jednoznačne povedať, že päťročná Jenovéfa je už ozaj ich posledným dieťaťom, keďže neuznáva hormonálnu antikoncepciu, a tak sa čosi môže pritrafiť. Ale to by azda nebolo také prekvapenie, ako to, čo priznala o možných plánoch na rozšírenie rodiny. Tamara totiž naznačila, že dieťa by mohlo do ich rodinky pribudnúť v podobe dočasnej pestúnskej starostlivosti. Tak by sa vyhla tehotenstvu a dieťatko, ktoré potrebuje rodičovskú lásku, by jej u Klusovcov dostalo iste kopu. 

Pre ženu

Najčítanejšie