Jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zápas roka?! Agátin Soukup vyzval do ringu Vémolu, TOTO je ale podmienka!
Zdielať na

Zápas roka?! Agátin Soukup vyzval do ringu Vémolu, TOTO je ale podmienka!

Archívna reportáž

Karlos by nechcel, aby si s Attilom zopakoval výsledok z ich posledného zápasu

Ostro sledovaná dvojica Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (54) sa spolu objavila na podujatí Clash of the Stars. Je to už po druhýkrát, čo sa budúci rodičia, ktorí očakávajú každý tretieho, ale spoločne len prvého potomka, prišli spolu pozrieť na populárne zápasy, na ktorých sa stretávajú známi influenceri, youtuberi, ľudia zo šoubiznisu a iné verejnosti známe postavy. Je známe, že aj mediálny magnát Soukup má blízko k zápasníckemu športu, kedysi aktívne boxoval a zjavne by si trúfol opäť vstúpiť do ringu.

​Na v poradí štvrtý turnaj Clash of the Stars prišiel Jaromír Soukup spolu s partnerkou Agátou Hanychovou oblečený v koženej bunde a bielom tričku. Agáta mala na sebe čierne voľné šaty, spod ktorých vykúkalo jej už poriadne veľké tehotenské bruško, obom to skutočne seklo. Jaromír má súboje v ringu zjavne rád, on sám kedysi aktívne boxoval a usporiadatelia turnaja ho pozvali ako špeciálneho hosťa. 

Clash of the Stars je veľmi atraktívna športová udalosť:

Prišiel aj na pódium, aby pred návštevníkmi odpovedal moderátorovi, ako je na tom s formou a či by si trúfol na zápas. "Asi áno, asi by som sa dokázal ešte pripraviť, ale len v klasickom boxe, nie v MMA alebo K1," prekvapil sebavedomým vyhlásením priamo na Clash of the Stars"Každopádne musí byť človek zdravý a pripravený, a keď už by som mal ísť do ringu, tak by to musel byť nejaký zaujímavý súper, nejaké áčko," dodal a vzápätí všetkých veľmi prekvapil, keď vyslovil meno prípadného súpera podľa jeho predstáv - nebol to nikto menší ako "Terminátor". "Karlos Vémola je môj kamarát, pokojne by sme si to dali... Ale v boxe, nie v MMA," zdôraznil svoju podmienku. 

Na podujatí sa zúčastnila aj Agáta, ktorá už onedlho porodí jej tretie dieťa, tentokrát bude otcom Jaromír Soukup:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Ktovie, či už o tom predtým povedal Karlosovi, je ale len málo pravdepodobné, žeby na to tento rok pristal. Má pred sebou tri veľké zápasy a to prvý v apríli s americkým zápasníkom Alom Matavaom. Pre Karlosa je to riskantné stretnutie, lebo keby došlo k jeho zraneniu, nebude môcť odohrať zápas o titul s Patrikom Kinclom, ktorý sa má konať v máji. Ten sa mal konať už koncom decembra, ale pre problémy so zranením "Terminátora" a nutnosti jeho hospitalizácie ho odročili. Aktuálne je ale asi najhorúcejšou správa, že v rámci Oktagonu MMA sa koncom roka uskutočniť odvetný zápas s Attilom Véghom. Náš zápasník poslal Vémolu pred niečo vyše tromi rokmi k zemi K.O. a odvtedy čakajú fanúšikovia na odvetu. Teraz sa ale musí Vémola sústrediť na prvé dva zápasy a musí preto aj nielen trénovať formu, ale aj zhodiť pár kíl. Po všetkých škandáloch je to pre neho jedinečná šanca ukázať, že vie stále aj zápasiť, nielen robiť neplechu.

Karlos a Jaromír sú kamaráti, avšak ani to im nebráni spolu vstúpiť do ringu: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie