Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Dokonale utajená svadba! Seriálová hviezda si v tichosti vzala otca jej 2-ročnej dcérky!
Zdielať na

Dokonale utajená svadba! Seriálová hviezda si v tichosti vzala otca jej 2-ročnej dcérky!

Zdroj: youtube/printscreen People

V živote britskej herečky Natalie Dormer (41) došlo minulý mesiac k dôležitej udalosti, keď svojmu partnerovi Davidovi Oakesovi (39) povedala ÁNO. Sobáš dokázali utajiť pred verejnosťou a svoj vstup do manželstva oslávili iba v úzkom kruhu najbližších v anglickom romantickom mestečku Bruton. Sú spolu už vyše štyri roky a pred dvomi rokmi sa im narodila dcérka. Svoje súkromie si títo známi talentovaní herci prísne strážia, a tak sa o ňom veľa nevie.

​Ešte neubehol ani mesiac od jej svadby a už je Natalie Dormer, známa aj z úspešného seriálu Hry o tróny, v Kapskom meste v Juhoafrickej republike, kde nakrúca kriminálny triler White Lies. Jej herecký život je veľmi bohatý a rušný, a tak bola rada, že sa počas pandémie covidu mohla zastaviť a užívať si spoločné chvíle s partnerom Davidom Oakesom, ktorý je taktiež skvelý herec a jeho priaznivci ho mali možnosť vidieť vo filmoch a seriáloch ako sú Vikingovia, Borgiovci či Biela kráľovná. Zoznámili sa v roku 2017, keď spolu účinkovali v hre Venus in Fur, ale chodiť spolu začali až o dva roky.

Počas pandémie Natalie otehotnela a žartovala, že sa ani nedalo robiť nič iné. "Myslím, že bude veľa covidových detí," tipovala. Svoje materstvo považuje za absolútnu radosť, ale posťažovala sa na nedostatok spánku. "Už nikdy sa nebudem sťažovať na hodiny nakrúcania, pretože nedostatok spánku je niečo iné," povedala po narodení dcérky v jednom podcaste. Herečka mala pred Davidom Oakesom jedenásťročný vzťah s režisérom Antony Byrneom, s ktorým bola aj zasnúbená, ale v roku 2018 sa rozišli. 

Novomanželia a rodičia malého dievčatka sa zoznámili pri nakrúcaní filmu Venus in Fur, pozrite sa, ako to medzi nimi už vtedy iskrilo: 

O utajenej svadbe Natalie a Davida povedal zdroj z ich blízkosti pre DailyMail"Chceli nenápadnú svadbu, jednoducho zdieľať tento okamih s vybranou skupinou ľudí, pretože sú citliví na svoje súkromie, aj keď to bol určite deň, ktorý si treba pamätať. Bol to krásny obrad." Títo veľmi obsadzovaní herci už však opäť zarezávajú na pľaci každý zvlášť, vzdialení od seba tisíce kilometrov, ako to už v hereckých manželstvách býva. Azda im ich zväzok vydrží.

Natalie si so svojím partnerom súkromie chránia, avšak zvesti o ich svadbe sa rýchlo rozniesli:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natalie Dormer? (@nathalie_dormer)

 

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie