Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Už s ňou plieska puberta? Belohorcová kontroluje dcére mobil, TOTO zaviedla vo výchove!
Zdielať na

Už s ňou plieska puberta? Belohorcová kontroluje dcére mobil, TOTO zaviedla vo výchove!

Archívna reportáž

Bývalá slovenská televízna rosnička a neskôr moderátorka šteklivej relácie Zuzana Belohorcová (47) už roky žije v zahraničí. Po zhruba dvanástich rokoch bývania v Miami s manželom Vlastimilom Hájkom (48) a ich dvomi deťmi sa pred vyše dvomi rokmi vrátili do Európy do španielskej Marbelly, no zakrátko na to zakotvili na Tenerife. Zdá sa, že sú tam spokojní, ale Zuzana rada pravidelne navštevuje svoje rodisko. Aj teraz sem prišla nakrátko aj s jej dcérou Salmou (13).

​Keď Zuzana Belohorcová z času na čas priletí do rodnej krajiny, vždy sa tým rada pochváli. Aj pri jej nedávnej návšteve Prahy sa zúčastnila istej spoločenskej akcie, ale stihla sa ukázať spolu s dcérkou aj ako hosť Jana Krausa v jeho talkshow. Vidieť, že jej dcéra Salma vyrástla do krásy a v trinástich rokoch sa z nej stáva už pomaly veľká slečna. Ako to už býva, o slovo sa hlási aj strašiak rodičov – puberta. 

Dcérka Zuzany Belohorcovej akoby jej z oka vypadla. Zuzana však môže len dúfať, že Salmu obíde puberta tak, ako kedysi ju. Zatiaľ to tak však nevyzerá. "Už sú tam nejaké náznaky puberty. Ja teda vidím, že je to dnes všetko úplne iné ako bolo kedysi. Ja som v šestnástich rokoch nevedela, čo je maskara alebo nechtíky. Ale taká je doba a musíme sa tomu prispôsobiť. Ale myslím, že moje deti sú vychovávané k skromnosti, sú úctivé, nápomocné, a tak to má byť," prezradila pre Extra.cz táto mama dvoch detí.

Pripomeňte si Salminku ešte ako malé dievčatko z čias na Floride:

​Najväčším strašiakom však bývajú pre rodičov dcér prvé lásky. Bezhlavo zaľúbené pubertiačky obvykle na rady starších veľa nedajú. "Chalani ju ešte veľmi nezaujímajú. Ale sú už také náznaky, že si s niekým píše. Tak to tak očkom kontrolujem, o čom si píšu. Ja sa s ňou snažím byť ako kamarátka, pretože čokoľvek by sa stalo, tak viem, že mi to povie," priznala Zuzana, že to so Salminkou nie je ešte také horúce a ich dobrý vzťah je to najdôležitejšie aj pri vzájomnej dôvere.

Salma už je veľká slečna, avšak zatiaľ svojej mame veľa starostí nerobí: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salminka (@_salminka)

V aktuálnych časoch internetu a sociálnych sietí nie je celkom bezpečné nechávať deťom k nim voľný prístup. Uvedomuje si to aj Zuzana, ktorej dcéra má až trinásťtisíc sledovateľov na Instagrame. "Ja ju, samozrejme, kontrolujem. Správy jej nečítam. Ani sa nedajú nijako zablokovať, ona komunikuje iba s tými osobami, ktorých sleduje. Samozrejme, musíme to kontrolovať ako rodičia, žijeme v moderných časoch. Ale na druhej strane jej nič nezakazujeme, pretože zakázané ovocie chutí najlepšie," zverila sa s výchovou detí táto veľmi skvelo udržiavaná štyridsiatnička, ktorá má vo februári, podobne ako jej dcéra Salma, narodeniny. Zdá sa, že zatiaľ je u Hájekovcov všetko v poriadku, dobrý základ dali rodičia svojim dvom potomkom najmä láskavou výchovou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie