Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hviezda speváckej súťaže na drogách?! Svedok opísal, čo sa dialo mimo kamery!
Zdielať na

Hviezda speváckej súťaže na drogách?! Svedok opísal, čo sa dialo mimo kamery!

Zdroj: Instagram/Samer Issa

Koncom januára sa v súkromnej českej televízii v relácii o varení stretlo zopár známych tvárí z bulváru, medzi nimi aj spevák Sámer Issa (37) a novinár, spisovateľ, spevák aj moderátor Richard Sacher (48). Práve ten si teraz riadne podal v Soukupovej televízii Issu, keď ho obvinil z užívania drôg počas nakrúcania. Celá skupinka pôsobila veľmi nesúrodo a o konflikty a intrigy medzi nimi nebola núdza. Richard Sacher si nebral servítku pred ústa, keď jednu z účinkujúcich, Moniku Binias, nazval okrem iného aj kreatúrou a ona ho preto vyhodila od stola, za čo sa jej neskôr ale ospravedlnil. Issa sa pridal skôr na jej stranu.

​Po skončení piatich dní, keď každý z účastníkov relácie, ktorej sa zúčastnil aj Sámer Issa, predviedol svoje kuchárske umenie, bol za najväčšieho zúfalca, hlupáka a šaša považovaný Richard Sacher. "Bolo dohodnuté tak, aby tam nebola suchá atmosféra, budem zo seba robiť blbečka. Nebol to napísaný scenár, ale šlo o improvizáciu," vysvetľovaľ zákulisie dohody so štábom. No so Sámerom nevraživosť evidentne len nehrali.

Niežeby sa nevedelo, že spevák, ktorý sa stal už pred rokmi známy vďaka svojej účasti v populárnej televíznej speváckej súťaži, si rád dopraje rôzne povzbudčovače nálady, ale takto otvorene si to ešte nikto nedovolil povedať. "Sámer bol v dobrej nálade, odbehol si na záchod, vrátil sa o päť minúť a mal celkom inú náladu, nejako zvláštne mu behali oči a začal na mňa revať. Vôbec som nevedel, čo sa deje. Sámer bol nielen opitý, ale to je jeho vec. Ja som na seba hrdý v tom, že som tam bol triezvy a a že som nebol na drogách," nezabudol sa Sacher pochváliť po tom, čo totálne potoil Issu.

V relácii Drbny sa Richard Sacher poriadne "uvoľnil" a prezradil pikošky zo zákulisia šou, historku zo Sámerom spomenul v 16 minúte 30 sekunde:

To, že sa ale všeobecne správal Sacher nevhodne a bol vulgárny aj voči žene, už ale neriešil. V Prostřeno mu nahrávala jeho kamarátka Marie Pojkarová (67). Sámer Issa sa k tomu vyjadril na sociálnej sieti: "Tá pani, Štěkáme pejsky (pesnička od Pojkarovej, pozn.red.), alebo čo to spievala, nebude zlý človek, ale ľahko zmanipulovateľný. Prostřeno bolo super, keby tí dvaja netaktizovali, dopadlo by to celkom inak. Takže ma to bavilo, až na toho vola, čo tam bol."

Sámer vysvetlil svoj uhol pohľadu aj českej influencerke v rozhovore na Youtbe: 

Issa si nemyslí, že svoju blbosť Sacher len hral, ako tvrdil. Puhajkovej sa zas nepáčilo, že sa mu Issa vyhrážal, "že pocíti jeho arabskú krv." Jednoducho, v relácii sa zišla veľmi čudná zostava, no asi najhoršie obišiel Sámer, nad ktorým sa teraz už celkom jasne bude azda navždy vznášať podozrenie z užívania drog, o ktorom sa klebetilo aj doteraz.

Richard Sacher sa so Sámerom issom stretol v kulinárskej šou: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Sacher (@richie_traveler1)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie