Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Patrasovú pozvali do živého vysielania, horšie to už dopadnúť nemohlo! TOTO sa dialo v zákulisí!
Zdielať na

Patrasovú pozvali do živého vysielania, horšie to už dopadnúť nemohlo! TOTO sa dialo v zákulisí!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom

Po spŕške výčitiek od divákov, ktorí v nedeľu pozerali ranné víkendové vysielanie českej súkromnej televízie, kde ako hosť vystúpila aj Dagmar Patrasová (66), prišla reakcia z televízneho štábu. Dáda totiž zjavne nebola celkom v poriadku a zdalo sa, že je azda aj pod vplyvom. Samozrejme, štáb tvrdí, že urobili všetko preto, aby to dopadlo čo najlepšie. Tak či onak, pre Dádu to nebolo na prospech a azda by urobila lepšie, keby radšej v jej momentálnom rozpoložení ani neprišla.

​Keď Dagmar Patrasovú pozvali do víkendového ranného vysielania, ktoré prebiehalo v priamom prenose, súhlasila. No už keď dorazila, bolo jasné, že nie je v poriadku a v televíznom štábe mali obavy, ako to dopadne. Napriek tomu ju do vysielania pustili a diváci ostali zhrození, ako je zjavné v komentároch na sociálnych sieťach. Mnohí mali jasno v tom, že bola pod vplyvom alkoholu, iní zhodnotili, že vyzerala ako po fláme, a vyčítali televízii, že ju vôbec pozvala. "Veď je to nezmysel. To nikto nemohol tušiť. Nikto s ňou nežijeme. Koľkokrát poskytla rozhovor aj v nedávnom čase a mal hlavu a pätu. Že teraz príde v stave, v akom nakoniec prišla, to sme nemohli predpokladať. Tu sa to dokonca rozoberalo, že hovoriť vie, že je profík a že to s ňou môže byť zaujímavé," uviedol pre eXtra.cz nemenovaný zdroj zo štábu, ktorý vysielanie pripravoval.

"Keď dorazila, začal sa tu neuveriteľný stres, pretože Dáda... jednoducho bolo jasné, že ak sa nezasiahne, ak ju nezachránime, bude z toho kolosálny malér," skonštatoval ďalej člen štábu. Je potom však otázne, či sa to nedalo urobiť profesionálnejšie. Nejeden divák vyčítal moderátorom, Miluši Bittnerovej a Pavlovi Svobodovi, že ju dostatočne nepodržali, ale zdroj z televízie to vidí inak. "Moderátori sa dohodli, že budú viacmenej za ňu odpovedať. Klobúk dolu pred ich profesionalitou, že keď dostali nezmyselnú odpoveď, robili akoby nič, akoby dostali tú najlogickejšiu reakciu pod slnkom. Celé to zahrali tak, že Dádin stav nebil až toľko do očí," prehlásil, no je jasné, že to tak úplne nezachránili.

Pozrite si spomínané Dádino vystúpenie vo víkendovej rannej šou: 

Do istej miery mal pravdu v tom, že naozaj niektorí diváci nevnímali až taký problém v prejave Patrasovej, skôr si všimli, že bola neobvykle opuchnutá v tvári. "Verte mi, že v zázemí a priamo na mieste v štúdiu to bolo oveľa horšie, než to, čo videli diváci v televízii. Nakoniec je smutné, že pani Patrasovej evidentne robilo radosť, že je vo vysielaní, ale pre ňu samotnú, bude mať účasť v programe zlú odozvu. To sme ale nemohli tušiť, inak by sme ju nepozvali. Nikto jej nechcel ublížiť, máme ju radi," tvrdil zdroj. 

Na sociálnych sieťach sa Dáda prezentuje v celkom inom svetle, ako ju vidno na niektorých nie veľmi lichotivých záberoch zo skutočného života: 

S Dagmar Patrasovou to zjavne nie je úplne ideálne. Zdrojom jej trápenia je s najväčšou pravdepodobnosťou jej manžel, na ktorom až nepochopiteľne visí. Felix Slováček na to zjavne veľmi nedbá, neustále sa točí okolo mladých žien, žúruje a dokonca aktuálne oznámil, že obnovil aj priateľstvo s o 30 rokov mladšou Luciou Gelemovou, ktorá nielenže chodila 7 rokov s týmto ženáčom, ale sa aj na adresu Dády pravidelne vyjadrovala veľmi urážlivo. Až by sa človek nečudoval, že Dáda si s tým už nevie rady...

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie