Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kuchařová otvorene o tom, či je zadaná! TOTO je jasný signál frajerke jej exmanžela Brzobohatého!
Zdielať na

Kuchařová otvorene o tom, či je zadaná! TOTO je jasný signál frajerke jej exmanžela Brzobohatého!

Archívna reportáž

Po takmer roku od rozvodu s Ondřejom Brzobohatým (40) pôsobí Taťána Kuchařová (35) už oveľa spokojnejšie. Po svojom boku má často svojho dobrého priateľa, známeho kaderníka Tomáša Arsova (35). Títo dvaja atraktívni a talentovaní ľudia si veľmi dobre rozumejú v profesionálnom aj v osobnom živote, až to vyústilo do špekulácií, či spolu nechodia.

​Bolestné chvíle po "zrade" exmanžela Ondřeja Brzobohatého, ako to Táňa pociťovala, zanechali nejaký čas silné stopy. No azda najmä spolupráca s Arsovom, keď pracovný vzťah prerástol v silné priateľstvo, pomohol zahojiť rany. Ako Táňa priznala v rozhovore pre Blesk.cz, je pre ňu tým najbližším človekom, s ktorým trávi veľa času. Vlani na jeseň sa objavili dokonca správy, že je už zadaná, pravdou ale je, žeby ak by to bol Arsov, bolo by to skutočne nečakané - je totiž gay a netají sa tým.

"To bol môj nemiestny fórik, ktorý som zverejnila pri mojej ceste po Bhutáne a všetci sa ho chytili. Ja som tie vzťahy mala poslednú dobu tak verejné, že by som si tie veci chcela nechať naozaj pre seba," objasnila Kuchařová, no zároveň tak trochu sklamala fanúšikov, ktorí sa nevedia dočkať správy, kto si získa Tánine srdce. Arsov a Kuchařová sú rovesníci, ale každý osve prežil toho naozaj veľa a tak už dokonca obaja vydali aj knihy o svojich životoch, ktoré by mali byť motivačné. Už titul Táninej knihy Pokračovaní příště naznačuje, že po čase bude nasledovať aj druhá, ale zatiaľ si vraj necháva čas na oddych, lebo pre ňu nebolo jednoduché písať o citlivých témach jej života.

Taťána sa z nepríjemného rozvodu otriasla a ako sama tvrdí, nikdy sa necítila lepšie: 

Ak sa bude krásna Miss World ešte raz vydávať, zrejme bude opatrnejšia. "Ľudia, ktorí znovu vstupujú do manželstva, by si mali dať pozor na to, aby svojmu náprotivku neubližovali. A to som janikdy nerobila!" prehlásila rezolútne Taťána a jasne tým naznačila, kto bol ten vinník v ich manželstve. Azda to bol aj odkaz pre moderátorku Danielu Písařovicovú, ktorá je novou partnerkou Brzobohatého. Táňa nie je jediná, ktorá naznačila, že vie byť poriadne nevyspytateľný. 

Tomáš Arsov je zatiaľ jediný muž, ktorý sa po boku krásnej Taťány objavuje verejne. Avšak ten sa netají tým, že je gay:

Súvisiace články

Najčítanejšie