Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Slováček potvrdil obnovenie vzťahu s Gelemovou! Ráta so scénou od Patrasovej!
Zdielať na

Slováček potvrdil obnovenie vzťahu s Gelemovou! Ráta so scénou od Patrasovej!

Archívna reportáž

Zdá sa, že vzťah Felixa Slováčka (79) s jeho bývalou milenkou Luciou Gelemovou (40) nie je ukončenou záležitosťou, aj keď sa pred niečo vyše rokom počas ich búrlivého rozchodu dušoval, že ju už nechce viac vidieť a ona na neho chcela podať trestné oznámenie. Lucia mala nedávno už svoju tretiu vernisáž v priebehu necelých dvoch rokov a nenápadne prezradila, že jej Felix zavolal, aby jej vyjadril svoju podporu a on to potom nepoprel. Jeho manželka Dagmar Patrasová (66) z toho iste radosť mať nebude.

​Návrat Felixa Slováčka k Dagmar Patrasovej po siedmich rokoch neskrývaného vzťahu s milenkou Luciou Gelemovou nedopadol práve ideálne. Aj keď boli pokusy o ich zblíženie, keď šli spolu na dovolenky, či spoločenské podujatia, hlboké rany už zaceliť nešlo. Felix vymetá jeden večierok za druhým obklopenými mladými ženami a Dáda zrejme svoj žiaľ zapíja doma alkoholom. Vyzerá, že je už opäť psychicky na dne. Zato Felix si ide po starom to svoje celkom v pohode bez ohľadu na ňu. Dokonca sa mal zas ozvať Gelemovej.

"Volal, aby mi to dobre dopadlo, ale ospravedlnil sa. A to kvôli pracovným povinnostiam," prezradila počas vernisáže pre eXtra.cz. Slováček pritom poriadne vystrájal, keď sa koncom roka 2021 po jej prvej vernisáži dozvedel, že sa tajne stýka s jeho známym, ktorého s ňou zoznámil kvôli kúpe jej obrazov. "Nechcem sa už o nej baviť. Chcem robiť, baviť, tráviť čas s deťmi a doma a zvysoka sa už vys*ať na nejakú Gelemovú," reagoval vtedy naplnený zlosťou. 

Dáda v časoch, keď bolo ešte všetko dokonalé:

"Čas otupí všetky možné rany. Z mojej strany to také ostré nebolo. Aj napriek niektorým prejavom správania, ktoré neboli adekvátne, si ho vážim. Dokážeme spolu komunikovať. Ja totiž nemám vo zvyku mať konflikty," tvrdí o sebe žena, ktorej neprekážalo chodiť 7 rokov so ženatým mužom. Felix bol pri odpovedi trochu opatrnejší. "Už neviem ako k tomu prišlo, že sme spolu zas začali komunikovať. Jednoducho sme si zavolali a porozprávali sa. Ale nevoláme si každý druhý deň ani týždeň. Od rozchodu sme si zavolali asi len dvakrát. To keď mala jej mamička veľké narodeniny a teraz pred tou vernisážou. Nemohol som tam kvôli koncertu v Brne," vysvetľoval muzikant.

Na tejto vernisáži Slováček chýbal:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Gelemová (@luciegelemova)

"Naozaj sme si zatiaľ len telefonovali. Ale netvrdím, že by som s ňou na tú kávu nešiel, nemám s tým žiaden problém. Pokojne aj na obed," poznamenal Slováček a je jasné, že mu je úplne jedno, čo si o tom myslí Dáda. "Ja som sa s ňou o tom ešte vôbec nebavil. Som stále niekde preč a Dáda je aj tak vo svojom svete. Je to komplikované. Keď si to prečíta, tak uvidíme. Možno mi urobí scénu, ktovie," dodal s ľahostajnosťou Slováček, ktorý by síce zrejme rád obral manželku pre údajný alkoholizmus o svojprávnosť, no zrejme ho veľmi nepáli, prečo a kvôli komu je už roky nešťastná...

Najčítanejšie