Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
U Bohdalovej sa chystá svadba! To najdôležitejšie si už preverila!
Zdielať na

U Bohdalovej sa chystá svadba! To najdôležitejšie si už preverila!

Archívna reportáž

Svoju deväťdesiatku oslavovala legendárna herečka Jiřina Bohdalová predvlanl s veľkým elánom po celý rok. Ani vlani nepoľavovala v spoločenských aktivitách až do jesene, keď začala chorľavieť natoľko, že jej priaznivci mali o ňu veľké obavy. Ona sama priznala, že nebude účinkovať vo svojich predstaveniach celú nadchádzajúcu sezónu. Zdá sa ale, že to najhoršie pominulo a teraz sa teší na veľkú rodinnú udalosť!

​Na svojich dvoch vnukov je Jiřina evidentne veľmi hrdá. Už od ich detstva sa o nich starala, ako len mohla, keď mala nejaký ten voľný čas. Brávala ich so sebou aj na dovolenky a oni milovali jej skvelú kuchyňu, ale aj rozprávky. "Babička nám rozprávala rozprávky, ktoré boli iné ako v televízii. Boli tak trochu sprosté. Trochu iná káva ako Rákosníček," prezradil pred rokmi jej starší vnuk Marek Ciccotti (37), ktorý jej posledné roky robí často garde na spoločenských akciách.

O jej mladšom vnukovi Vojtěchovi Stašovi (26) teraz hrdá babička prezradila, že sa bude ženiť a ona samozrejme nemôže chýbať ani pri prípravách svadby. Vojtěch sa po siedmich rokoch vzťahu s priateľkou Helenkou vlani rozhodol, že ju požiada na výročie ich zoznámenia o ruku a do roka vraj bude iste aj svadba. Stalo sa tak v kine, kam ju nič netušiacu pozval a pokľakol pred ňou pred plátnom na pódiu s lupeňmi ruží v tvare srdca za prítomnosti štyridsiatky pozvaných blízkych. Za sedem rokov mohla Jiřina jeho priateľku dobre spoznať, čo aj sama potvrdila pre CNN Prima News. "Snúbenicu mám preverenú, všetko je v poriadku," povedala so smiechom slávna herečka na margo budúcej nevesty.

Jiřina bola ozdobou talentovej šou v roku 2019, svojou energiou si získala nielen divákov či kolegov, ale aj účastníkov súťaže:

​Je zjavné, že sa jej zdravotný stav výrazne zlepšil. "Darí sa mi každým dňom lepšie," prehlásila s pocitom úľavy herečka, ktorú vlani v novembri trápili bolesti v chrbtici a v decembri ju museli hospitalizovať kvôli problémom s chrípkou. V januári tohto roku bola opäť v nemocnici a vyhliadky vyzerali nedobre. "Jiřina má veľmi vážne choré pľúca. Je na dýchacom prístroji, lekári ju prepustili domov s tým, že, bohužiaľ, už to bude len horšie," tvrdil nemenovaný zdroj, ale zdá sa, že sa, našťastie, mýlil. Večne dobre naladená herečka je nezmar, svoje problémy rieši vždy s humorom, Teraz má dôvod na radosť aj kvôli chystanej svadbe vnuka a všetci zaiste dúfajú, že bude opäť tou veselou dušou spoločnosti, akou vždy bývala ešte donedávna.        

Jiřina Bohdalová s dcérou Simonou Stašovou sa už tešia na svadobnú veselicu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie