Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vyzerá stále rovnako! TOTO dievčatko je dnes krásna žena známa zo seriálov aj z poroty!
Zdielať na

Vyzerá stále rovnako! TOTO dievčatko je dnes krásna žena známa zo seriálov aj z poroty!

Zdroj: Instagram/PP

Tvár českej herečky Patricie Pagáčovej (34) je už známa od jej detstva a je zjavné, že sa odvtedy veľmi nezmenila. Dá sa tak usudzovať podľa fotografie z rodinného albumu, ktorú zdieľala nedávno na sociálnej sieti. Mala vtedy zhruba trinásť rokov a cerí sa tam s bujnou hrivou na hlave. Ako prezradila, bola to len parochňa. To už bola ale zo päť rokov známa z televíznych obrazoviek zo seriálu Ranč U Zelené sedmy a pózovať pred fotoaparátmi a kamerami vedela dobre.

​Zrejme práve to, že sa Patricie Pagáčová objavuje už od roku 1996 v televíznych seriáloch, patrí medzi obľúbené herečky a vybrali ju aj za porotkyňu speváckejj súťaže. Úspech dosiahla aj na Instagrame, kde má až 570 tisíc sledovateľov. Často tam zdieľa aj všeličo zo súkromia. K najnovšej fotke z detstva pridala komentár: "Keď už sme v tom naspäť do minulosti... je to parochňa, prosím vás! Ak by to nebolo niekomu jasné. Rok neviem, asi 2001."  Je až neuveriteľné, ako si Patricie zachováva stále mimoriadne mladistvý zjav, skutočne ako to dievčatko spred 20 rokov.

So svojou postavou je Patricie zas spokojná po tom, čo pred časom nabrala desať kíl, ktoré sa jej teraz podarilo zhodiť. Jej sledovateľky sa jej pýtali na radu, ako na to. "Pre mňa je základ jednoducho sa neprežierať. Každý sa ma pýta, ako som dokázala takto schudnúť a tá odpoveď je jasná - jednoducho veľa nežeriem" Jem málo, rozumne, striedmo, neprežieram sa a hýbem s. Nič nového pod slnkom..," uviedla Pagáčová v odkaze.

Patrícia je všestranný človek, so svojimi fanúškmi na Instagrame navarí i napečie: 

Po tom, čo mala stresy z rozvodu rodičov a jej štátnic, sa začala napchávať jedlom a k tomu maškrtila nutellu. Pomohol jej pohyb so psíkom, ktorého si zobrala z útulku a keď uvidela, že sú jej voľné nohavice, zmenila si aj jedálniček. Odvtedy sa cíti oveľa lepšie a to sa odrazilo aj na jej figúre či v tvári.      

Spoznali by ste v rozkošnom dievčatku známu českú herečku Patríciu Pagáčovú?

Instagram/PP

Súvisiace články

Najčítanejšie