Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Rekord sa nekoná? Škandalóznej celebritke praskol implantát, je na tom zle!
Zdielať na

Rekord sa nekoná? Škandalóznej celebritke praskol implantát, je na tom zle!

Zdroj: Instagram/MM

Na našej planéte je osem miliárd ľudí a nájde sa medzi nimi nemálo zvláštnych jedincov. Vo svete pokrivených zrkadiel sa považuje za atraktívne čokoľvek, čo sa vymyká normálu, a preto nečudo, že sa nájdu aj takí ľudia, ktorí chcú mať z toho profit či slávu. Takou je aj istá Mary Magdalene, Mexičanka z Kanady, ktorá podstúpila od roku 2018 množstvo plastických zákrokov, a to aj ilegálnych, od vagíny, bokov až po prsia, len aby trhala rekordy.

Ak sa chce niekto vymykať a vzbudiť pozornosť na sociálnych sieťach či v médiách, nemusí mať žiadne nadanie, stačí si dať na plastickej chirurgii iba zmeniť vzhľad. Nepochybne je ale ideálne zvoliť nejaký extrém. Žena so pseudonymom Mary Magdalene sa v roku 2018 rozhodla, že bude mať "najtučnejšiu vagínu" na svete, ale po zákroku to s ňou nevyzeralo dobre. "Skoro som pri tom zomrela, museli mi dať dve krvné transfúzie. Lekári si mysleli, že neprežijem," posťažovala sa pre DailyMail táto žena, ale napriek tomu s plastikami neprestala.  

Mary s prasknutým implantátom:

Instagram/MM

Sláva je sláva a tá je pre Mary Magdalénu zrejme neodolateľným cieľom. Za úpravy na svojom tele dala státisíce, no to nezaručilo kvalitu zákrokov - hoci pri takých extrémoch sa asi nedá zaručiť už nič. Nedávno sa svojim sledovateľom na sociálnej sieti zverila, že jej praskol silikón v mega prsníku a musela potom absolvovať niekoľko zákrokov na odstránenie implantátov. Teraz je už vraj spokojnejšia. "Hlavne sa uľavilo chrbátu, skvelo mi sedí aj oblečenie, a keď sa rozprávam s ľuďmi, tak tí len nečumia na moje prsia," pochvaľuje si táto bizarná žena, ktorí si chce dať nový pseudonym Divine Denise a naďalej ohurovať pre zmenu zas tým, ako sa mení po plastikách počas návratu k normálu.
Mary má kvôli množstvu implantátov v tele vážny problém s pohybom aj chrbticou:

Priznala sa, že ju plastické zákroky finančne zruinovali, ale naďalejdo nich musí  investovať, lebo sa ocitla v začarovanom kruhu. Údajne už veľmi ľutuje, že s nimi vôbec začala. "Už to nie je zábavné dobrodružstvo, ale je to vyčerpávajúce všetkými možnými spôsobmi, Vyčerpávajúce časovo, finančne, berie mi to energiu, doplácam na to zdravím," uviedla pre Daily Mail. Už len pohľad na jej komplet potetované telo, extrémne výplne v bokoch, prsníkoch či perách je priam desivý. 
Mary sa chce pod novým pseudonymom Denise Divine zmeniť naspäť do "normálu":      

Súvisiace články

Najčítanejšie