Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Po siedmykrát otcom! Hviezdny herec je šťastím bez seba, chce aj ôsmeho potomka!
Zdielať na

Po siedmykrát otcom! Hviezdny herec je šťastím bez seba, chce aj ôsmeho potomka!

Zdroj: harpersbazaar.com

Ako vidieť z počtu detí, britský herec Jude Law (50) sa rozhodne rozširovaniu svojho rodu nebráni. Nedávno privítal na svete svojho siedmeho potomka a vraj ešte nekončí. Deti mu postupne odrastajú, a keďže sa mu o ne starajú štyri rôzne matky, nemá to také ťažké. S poslednou partnerkou sa mu po potomkovi v roku 2020 podarilo splodiť aj ďalšieho, no detaily si nechávajú pre seba.

​Po predchádzajúcich nevydarených vzťahoch už zrejme Jude Law, ktorý zažiaril napríklad ako Dickie z filmu Talentovaný pán Ripley, našiel ideálnu ženu. S Phillipou Coan (35) sa poznajú už od roku 2015 a po štyroch rokoch sa stali aj manželmi. Patrí medzi  oceňované britské psychologičky v oblasti správania zamestnancov a enviromentálnej udržateľnosti spoločnosti. Týmto sa Coan riadi aj vo vlastnej domácnosti, vrátane znižovania konzumácie mäsa, spotreby energie, ako aj hľadania alternatívnych možností cestovania, ale uznáva, že to nie je ľahké. 

So slávnym manželom ju zachytili pred pár dňami na londýnskom letisku Heathrow, ako tlačia dva detské kočíky. Hoci sa vie, že v roku 2020 sa im narodilo prvé spoločné dieťa, o narodení druhého zatiaľ mlčali. Svoje súkromie si veľmi chránia. "Náš vzťah je veľmi súkromná vec a  myslím si, že aj práve preto to tak dobre funguje," povedal Jude s tým, že je s Phillipou "veľmi, veľmi šťastný." Možno sa aj preto vyjadril pred časom v The Tonight Show, že pokojne počíta aj s ďalším prírastkom. "Som z toho nadšený, nevidím absolútne žiadny dôvod, prečo do toho nejsť. Mám veľké šťastie, že mám po svojom boku niekoho, koho bláznivo milujem," zveril sa moderátorovi. 

Jude Law zažiaril okrem mnohých iných aj vo filme Talentovaný pán Ripley po boku kolegu Matta Damona: 

Herec sa stal prvýkrát otcom po svadbe so Sadie Frost v roku 1997. Neskôr s ňou mal ešte dve deti. Ich najstarší syn Rafferty má teraz 27 rokov a otcovi akoby z oka vypadol. Iris má 22 rokov a Rudy 20 rokov. So Sadie sa rozviedli v roku 2003. V roku 2004 sa zasnúbil s herečkou Siennou Millerovou, ale v roku 2006 sa rozišli po tom, čo mal románik s opatrovateľkou svojich detí. V roku 2008 po krátkom vzťahu s americkou modelkou Samanthou Burke sa stal otcom štvrtého dieťaťa, dnes už 13-ročnej Sophie. Z romániku so začínajúcou speváčkou Catherine Harding, známou aj ako Cat Cavelli, sa narodilo jeho piate dieťa, Ady, ktorá má teraz sedem rokov. Mená ani pohlavie jeho šiesteho a siedmeho potomka s manželkou Coan známe nie sú.

Jude Law a Phillipa si svoje súkromie chránia, avšak paparazzi odhalili ich rodinné tajomstvo na letisku: 

Súvisiace články

Najčítanejšie