Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Šokujúca smrť len 28-ročného herca! Plače za ním aj jeho slávna sestra!
Zdielať na

Šokujúca smrť len 28-ročného herca! Plače za ním aj jeho slávna sestra!

Zdroj: SITA

Nie je jasné, prečo sa tak náhle skončil život mladého umelca Jansena Panettierea. Mal iba 28 rokov, keď prišla teraz šokujúca správa o jeho úmrtí. Podobne ako jeho slávnejšia sestra Hayden Panettiere (33) sa živil najmä herectvom, ale aj výtvarnou tvorbou. Podľa toho, ako často zverejňovala spoločné fotky a videá na sociálnej sieti, mali blízky vzťah. Obaja sa však netajili psychickými problémami, ktoré začal Jansen riešiť svojou výtvarnou tvorbou. Nevie sa, či práve psychika nezohrala rolu v jeho skone.

​Obaja súrodenci Panettiere sa rozhodli pokračovať v stopách ich matky, seriálovej herečky Lesley R. Voge, ona sama ich k tomu viedla od detstva. Pred kamerou si to malá Hayden vyskúšala už ako 11-mesačná a od konca základnej školy až po skončenie strednej mala súkromných učiteľov, aby sa mohla prispôsobiť jej rozvrhu herectva. Je tiež o nej známe, že bola niekoľko rokov partnerkou ukrajinského zápasníka Vladimira Klička a v decembri 2014 spolu privítali na svet ich dcéru Kayu. Tá pre problémy Hayden s alkoholom žila s otcom v Kyjeve až do ruského útoku. Teraz by už mala byť u nej v USA.

Čo všetko bolo za psychickými problémami jej zosnulého brata, o ktorého skone informoval portál TMZ, sa presne nevie. Poslednú dobu sa začal venovať viac výtvarnému umeniu po tom, čo sa od roku 2004 živil herectvom, keď si zahral v rozprávke Tiger Cruise a neskôr nahovoril postavy vo filmoch Doba ľadová, Závodné pruhy a X. V roku 2007 účinkoval v televíznom filme Posledný deň leta a vo filme Opatrovateľky. Hral aj vo filmoch Dokonalá hra, Falšovateľ, Leto navždy a ďalšie. Jeho poslednou prácou v hereckej kariére bolo účinkovanie v seriáli The Walking Dead v roku 2019. Na samostatnom účte na Instagrame, kde ponúka svoje umenie, sa Jansen zveril: "Začal som maľovať svoje problémy, ktoré sa stali mojím riešením."

Súrodencov rozdelila náhla smrť mladšieho Jansena a zasiahla nilen najbližších, ale mnohých fanúšikov: 

O jeho súkromnom živote sa toho veľa nevie, v januári však v správe na Instagrame odhalil, že má nový vzťah s Catherine Michie. Pod jej fotografie vrátane jedného záberu, na ktorom sa spolu bozkávajú, napísal: "Moje dievča." Koncom januára zas zdieľal na fotografii moment, keď mu sestra Hayden strihala vlasy. "Nie je to prvý účes, ktorý sa mi pokúsila urobiť," komentoval chvíle s jeho sestrou, s ktorou mal očividne dobrý vzťah. Či vedela o všetkom, čo ho trápi, sa dá len domnievať. Otázne teraz je, či ju táto tragédia opäť nestrhne do kolotoča závislosti, ktorou roky trpel.

Ešte pred niekoľkými týždňami pridal Jansen na Instagram veselú fotku so svojou slávnejšou sestrou Hayden: 

Súvisiace články

Najčítanejšie