Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pitt ako rozbíjač manželstva?! Seriálový herec požiadal o rozvod, Brad randí s jeho ženou!
Zdielať na

Pitt ako rozbíjač manželstva?! Seriálový herec požiadal o rozvod, Brad randí s jeho ženou!

Archívna reportáž

Krásavec a idol mnohých žien na celom svete, Brad Pitt (59), je po jeho rozvode s Angelinou Jolie (46) objektom mnohých špekulácií ohľadom novej ženy po jeho boku. Posledné mesiace sa pretriasali jeho kontakty s modelkami Emily Ratajkowski či Nicole Poturalski, ale boli to zrejme iba flirty. Vážnejšie to už ale začína vyzerať s Ines de Ramon (32), s ktorou bol Brad po prvýkrát spozorovaný vlani v novembri v Los Angeles. Potom sa zúčastnila aj jeho narodeninových osláv a na prelome rokov boli spolu aj na dovolenke v Mexiku. Má to jedinú chybu - Ines je vydatá.

​Zaiste nechce zostať Brad Pitt po rozvode s Angelinou nadosmrti sám, ale pri jeho pracovnej vyťaženosti a častom cestovaní, nemá ľahké nájsť trpezlivú a tolerantnú ženu. No možno ju už našiel v krásnej Ines de Ramon, ktorá ho mala očariť navyše aj jej inteligenciou a kreativitou. Navrhuje šperky a je aj skvelou manažérkou. Aj keď žije už roky v Kalifornii, jej rodným jazykom je francúzština a okrem nej a angličtiny ovláda údajne dokonale aj nemčinu, taliančinu a španielčinu. Je absolventkou Ženevskej univerzity. Po troch rokoch manželstva s hviezdou Upírskych denníkov, Paulom Wesleyom, sa vlani v máji v tichosti rozišli, čo oznámili oficiálne až v septembri. Po takmer polroku odvtedy podal herec už aj žiadosť o rozvod pre "neprekonateľné rozdiely".

Zrejme to Ines až tak netrápi, keďže má po svojom boku takého muža ako je Brad, ktorého jej mnohé ženy iste závidia. Zdroj blízky hercovi uviedol, že to s Ines "myslia vážne" a že Brad je pre ňu "obrovskou oporou" pred jej rozvodom. Podľa očitých svedkov sa k sebe správajú veľmi nežne. "Boli veľmi rozkošní a koketovali. Bolo vidieť, že ho robí šťastným," prezradil novinky zdroj, ktorý sa zúčastnil vlani v decembri na oslave narodenín Pitta. Neskôr zverejnili ich fotografie zo spoločnej dovolenky v Mexiku. Na valentínsky sviatok lásky síce spolu byť nemohli kvôli tomu, že Brad nakrúca v New Yorku s Georgeom Clooneym svoj najnovší film Wolves, ale na Ines nezabudol a poslal jej kyticu. Na fotkách, kde ju drží, vyzerá šťastne.

Ines tvorila kedysi pár s Paulom Wesleyem, ten už rieši rozvodové papiere: 

V exkluzívnom rozhovore pre DailyMail prezradil dôverný zdroj, že Brad už Ines predstavil "väčšine" z jeho šiestich detí a zároveň podrobne opísal, ako si s novou partnerkou navzájom boli oporou po tom, čo sa "zblížili" v čase ich problémov s ich partnermi. Pittovi je vraj "úplne jedno", čo si myslia o jeho vzťahu s Ines. "Je mu najmä jedno, čo si myslí Angie. V skutočnosti chce, aby vedela, že je šťastný s niekým iným," tvrdí zdroj s tým, že rovnako "Brada nezaujíma, čo si o ňom myslí Paul, ani čo si Paul myslí o tom, že chodí s Ines." Ines podporuje Brada aj v kariére. Zúčastnila sa vlani 15. decembra premiéry a potom párty k jeho najnovšiemu filmu Babylon v Los Angeles, aj keď ešte nie oficiálne na červenom koberci. Jej manžel sa zas verejne objavuje s modelkou Natalie Zuckerberg (22), robiť z Brada rozbíjača manželstva v tomto prípade teda skutočne nie je na mieste.

Takuto krásnou kyticou kvetou si Brad hýčkal na Valentína svoju novú lásku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa hotgossipnewz (@hotgossipnewsinfo)

Súvisiace články

Najčítanejšie