Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Smutné priznanie Vémolovej Lely! Do ďalšieho tehotenstva sa nehrnie, prišla o bábätko!
Zdielať na

Smutné priznanie Vémolovej Lely! Do ďalšieho tehotenstva sa nehrnie, prišla o bábätko!

Archívna reportáž

Hoci po svadbe s Lelou Ceterovou (33) zápasník MMA Karlos Vémola (37) nechal počuť, že zakrátko pribudne do ich rodiny ďalšie dieťa, nestalo sa tak a zrejme ani dlho nestane. Akosi nebral celkom do úvahy, že jeho manželka tomu veľmi naklonená nie je a má na to aj vážne dôvody. Vlani na jeseň prekonávali s manželom ďalšiu krízu, iba pár mesiacov po predchádzajúcej, a od decembra pracuje ako moderátorka, čo bol jej džob snov. No je tu ešte jeden vážny dôvod.

​Z vyzývavej prsnatej Barbie sa Lela Vémola po tom, čo získala od Jaromíra Soukupa vlastnú reláciu Lela show, štylizuje za dámu a jej sledovatelia ju za to chvália. Určite sa jej po tom, čo zažívala kvôli afére jej manžela s mladou pornoherečkou Rikou Fane (18), razom zdvihlo sebavedomie. Zobrali si ju do parády stylistky a zmenili jej šatník aj make-up. Karlos by ju zrejme ale radšej videl tehotnú, veľmi túži po ďalšom dieťati. "Áno, stále o tom hovorí, stále," priznáva Lela. Ona však na to teraz nemá ani len pomyslenie.

"Povedala som mu, že milujem deti a v budúcnosti určite áno, ale teraz ešte nie! Máme dosť maličké deti, ktoré vyžadujú starostlivosť. Rocky má rok a dva mesiace a Lilinka tri, jednoducho je to naozaj veľmi náročné," zverila sa Lela s jej starosťami pre Blesk"Každé tehotenstvo mám veľmi rizikové, ťažko si viem predstaviť, že by som teraz bola tehotná.  Vždy som mala niekoľko mesiacov nevoľnosti, bolo mi zle a do toho sa starajte o dve malé deti. Jednoducho neviem, ako by som to dala...," pridala Lela aj ďalšie vážne argumenty.

Lela priznala, že má rizikové tehotenstvá, pôrod Rockyho dokonca poznačilo aj infekčné ochorenie koronavírusom:

To však asi Karlos neberie veľmi do úvahy, lebo on sníva dokonca o dvojičkách. V ich prípade to je ale aj celkom možné - už raz sa im podarilo ich splodiť. "Ak si človek niečo želá, môže sa to splniť... Je tu istá pravdepodobnosť, že by sme ich mohli splodiť opäť. Môj muž to má v rodine. Človek nikdy nevie, v budúcnosti sa to môže podariť. Keď budú deti väčšie, tak sa tým dvojičkám nebránim. Ale teraz by som sa bála, že znova potratím alebo niečo podobného, určite by som to neriskovala..." zverila sa influencerka so svojím smutným tajomstvom. "Ja už som kedysi čakala dvojičky, ale, žiaľ, som o to  jedno z bábätiek prišla..." spomínala na bolestnú udalosť, keď jej v nemocnici oznámili, že jednému z dvojčiat nebije srdiečko a o život toho druhého musia zabojovať. Našťastie sa to podarilo a porodila Lilinku. O dva roky pribudol Rocky a jedného dňa možno príde aj ďalšie bábo. Ale posledné slovo musí mať v tomto prípade určite Lela, hoci Karlos to možno vidí inak.

Lela sa v budúcnosti ďaším potomkom nebráni, avšak teraz je pre ňu priorita starostlivosť o jej dve deti Rockyho a Lilinku: 

Súvisiace články

Najčítanejšie