Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Užialená hviezda prišla o najbližšieho človeka! Zomrel rok a pol po náhlom skone synčeka (†1)!
Zdielať na

Užialená hviezda prišla o najbližšieho človeka! Zomrel rok a pol po náhlom skone synčeka (†1)!

Zdroj: Instagram/SS

Filmová diva Sharon Stone (64) už nie je žiadna mladica, no vyzerá stále skvelo. Posledné roky však bojuje ona a jej blízki s rôznymi zdravotnými problémami. Najzávažnejšou bola jej mozgová príhoda. Aj preto sa veľmi obávala covidu a trvala na tom, že na pľaci, kde nakrúcala, museli byť všetci zaočkovaní. Jej sestra, ktorá má lupus, covid dostala a mala veľké problémy s dýchaním. Prednedávnom skonal jej maličký, ani nie ročný synovec, ktorému nevedno prečo začali zlyhávať orgány. Aby toho nebolo málo, teraz zomrel aj jeho otec, milovaný herečkin brat.

​Správa o skone brata Patricka Stonea (†57) nesmierne zasiahla srdce Sharon Stone. Bol jej nadovšetko blízky a bude jej veľmi chýbať. Ešte sa ani celkom nespamätala z úmrtia jeho synčeka Rivera (†11 mesiacov) pred sedemnástimi mesiacmi. Bola mu krstnou matkou, často zdieľala jeho fotky na sociálnej sieti a zrazu sa všetko zmenilo. Jej brat Patrick nebol celkom zdravý, trpel chronickým kardiovaskulárnym ochorením a v dôsledku toho sa mu nečakane v noci na nedeľu po infarkte zastavilo srdce. 

Zronená herečka svoj smútok v pondelok zdieľala na Instagrame so slzami v očiach. "Prišli sme o môjho brata Patricka Josepha Stonea. Včera podľahol infarktu. Áno, to on bol otcom Rivera, ktorého sme stratili vlani v jeho 11 mesiacoch. Zanechal po sebe svoju manželku Tashu, syna Huntera a dcéru Kaylee," s bolesťou oznámila smutnú novinu z jej súkromia a ďakovala za podporu. Brat jej bol vždy oporou, aj v ťažkých chvíľach po jej deviatich potratoch. Sharon teda nepochybne veľmi dobre vie, čo je to bolesť na duši po strate niekoho blízkeho. 

Iba pred rokom sa v rodine Sharon stala strašná tragédia, keď jej synovec River náhle zomrel na zlyhanie orgánov vo veku 11. mesiacov, rok na to nečakane zomrel aj jeho otecko: 

Patrickova manželka Tasha oznámila smutnú správu už hneď v nedeľu."Patrick dnes ráno okolo 3.30 h odišiel za naším sladkým Riverom," uviedla zdrvená vdova, pričom ďalej načrela aj do svojich spomienok. "Od prvého dňa som vedela, že si ho vezmem. Okamžite sme si sadli. Nasledujúcich 20 rokov sme sa navzájom privádzali do šialenstva, ale zároveň sa hlboko milovali. Prišla som o svojho najlepšieho priateľa," opísala ich spoločnú cestu, počas ktorej sa im narodili štyri deti, ale o to posledné, žiaľ, zakrátko prišli. "Aspoň má River pri sebe svojho otca. Dúfam, že sa tam spolu máte pekne," odkázala obom do neba. 

Sharon zdieľala spomienku na brata na sociálnej sieti: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

Súvisiace články

Najčítanejšie