Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Nový hviezdny pár! Svetu to dali vedieť nahou fotkou hneď po sexe!
Zdielať na

Nový hviezdny pár! Svetu to dali vedieť nahou fotkou hneď po sexe!

Archívna reportáž

Od minulého leta, keď sa modelka Emily Ratajkowski (31) rozišla so svojím manželom Sebastianom Bear-McClardom (42), sa okamžite rozbehla naplno užívať si život so všetkým, čo k tomu patrí. Spájali ju odvtedy s viacerými slávnymi menami zo šoubiznisu, ako je Brad Pitt (58) či Pete Davidson (29). Najnovšie je to známy komik Eric André (39), ktorý podobne ako Emily rád provokuje. Preto až tak neprekvapujú ich spoločnou pikantnou fotkou.

​Práve na Valentína sa rozhodla Emily Ratajkowski zverejniť svoj pomer s Ericom André, ktorý je stand-up komik, herec, moderátor aj spisovateľ. Je známy veľmi liberálnym prístupom, o čom svedčí napríklad aj toto vyjadrenie: "Všetci sú bi, neexistuje žiadna sexuálna orientácia, rasa alebo pohlavie. Všetko to sú zastarané koncepty vytvorené človekom. Znovu to zopakujem, diera je diera." Na otázku z roku 2016, či je bisexuálny, provokatívne odpovedal: "Pretiahnem čokoľvek, čo sa hýbe". Emily to však zjavne neprekáža.

Iste dala súhlas aj k zverejneniu odvážnej fotky, na ktorej je úplne nahá – zverejnil ju Eric André na Instagrame a má poriadne pikantné pozadie. Údajne vznikla v izbe jej bytu po ich posteľných hrách a je na nej zachytený aj on, ako leží nahý na pohovke, pričom jeho intímne partie zakrýva len emotikon srdca. Na koberci je rozhádzané oblečenie. Nahú Emily vidieť v odraze zrkadla za ním, ako ho fotí. 

Emily Ratajkowski preslávil videoklip k piesni Blurred Lines od spevákov Robina Thickeho, T.I. a Pharrella:

Ratajkowski pochádza z rodiny, kde nahota bola vždy samozrejmosťou. Už ako dieťa navštevovala spolu s rodičmi európske pláže pre nudistov. Jej otec bol výtvarníkom a vo svojej tvorbe sa často venoval nahému ženskému telu. Vďaka nemu mala možnosť sa oboznámiť už v detstve aj s erotickými fotografiami nahých modeliek od Helmuta Newtona, ako aj aktami Herba Rittsa, známeho fotografa hollywoodskych hviezd, ktoré boli jeho kamarátmi. Nebolo preto vôbec zvláštne, že sa nikdy nebránila fotografovaniu svojho nahého tela, napokon, jej figúra patrí rozhodne k najdokonalejším v šoubiznise. Tým sa aj preslávila a jej kniha My Body sa stala bestsellerom.

Eric zdieľal odvážnu fotografiu s Emily v odraze zrkadla:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eric Andre (@ericfuckingandre)

Súvisiace články

Najčítanejšie