Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vémolova exmilenka šokuje! Odkopla slovenského milenca pre nekvalitné spermie, chce Soukupa!
Zdielať na

Vémolova exmilenka šokuje! Odkopla slovenského milenca pre nekvalitné spermie, chce Soukupa!

Archívna reportáž

To zrejme Agáta Hanychová (37) nečakala, že odkedy sa dala dokopy s mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom, tak veľmi o neho vzrastie záujem žien. Dokonca aj údajná bývalá milenka zápasníka MMA Karlosa Vémolu (37), modelka Zdenka Lula Černá (41), ho považuje za príťažlivého muža a vraj iba čaká, kedy sa rozíde s Agátou a hneď po ňom "vyštartuje". Sníva aj rovno o založení rodiny.

​Zdá sa, že zatiaľ, čo sa Agáta Hanychová pomaly vďaka vzťahu s Jaromírom Soukupom zbavuje povesti ľahkovážnej prelietavej ženy, on získava na kredite ako príťažlivý a žiadúci muž. Ešte predtým, ako si začal románik s touto kontroverznou influencerkou, si pritom veľké sympatie verejnosti nezískal svojimi štiplavými útočnými komentármi v jeho reláciách a bol považovaný skôr za sebastredného a morózneho chlapíka. No po tom, čo celé leto streamovala Agáta ich horúcu lásku v Jaromírovej vile a na plážach Marbelly, sa ukázal ako vášnivý muž, a ani nečudo, že hneď prvý mesiac počali spolu potomka.

​Práve to zrejme zarezonovalo v hlave prsnatej Zdeňky Luly Černej, žeby s ním rada počala potomka aj ona. Má už najvyšší čas, a tak sa o to vraj donedávna pokúšala aj s jej nemenovaným slovenským bohatým milencom, ale tento plán padol. "U Slováka sa preukázala nízka kvalita spermií. V poslednom čase sme ani nemali veľa sexu. Namiesto toho, aby mi to vynahradil darčekmi, napríklad luxusnými dovolenkami či kúpou vírivky, ktorú mi sľuboval, naopak začal na mne šetriť, a to ja u mužov neznášam," zdôvodňovala ich rozchod Lulu pre Expres.cz

Zdenka porozprávala fanúšikom na Youtube o jej skúsenostiach s plastickými operáciami: 

"Som si istá, že pán Soukup na ženách nešetrí a očividne nemá problém s plodnosťou. Tiež si myslím, že oproti Agáte mám výhodu, že nemám potomkov z predchádzajúcich vzťahov, takže by som sa mohla dieťaťu Jaromíra Soukupa venovať na sto percent, na rozdiel od nej," s drzosťou sa porovnávala s jeho partnerkou. Agátu to musí riadne vytáčať, o Soukupa iste nechce prísť, tobôž, keď s ním čaká dieťa. Nezdá sa však, že by sa mala práve pre vyzývavú Lulu trápiť, Soukup je dostatočne rozumný, aby nerobil takéto prešľapy.  Prednedávnom sa priznala, že je žiarlivá, ale on vraj ešte viac, čo nepoprel. Pokiaľ u nich bude panovať isté napätie, ich vzťah zrejme potrvá, azda čo najdlhšie. Lulu musí hľadať otca pre svoje dieťa inde.

Lulu sa prezentuje luxusným životným štýlom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie