Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Len 19-ročnej herečke poradili ako spraviť kariéru: Vyspi sa s DiCapriom!
Zdielať na

Len 19-ročnej herečke poradili ako spraviť kariéru: Vyspi sa s DiCapriom!

Archívna reportáž

Po tom, čo sa vlani začiatkom leta Leonardo DiCaprio (48) rozišiel po štyroch rokoch s Camilou Morrone, krátko po dovŕšení jej 25 rokov, sa neustále špekuluje, ktorá modelka bude jej nástupkyňou. Záujem javí totiž iba o modelky do 25, hoci sa vlani na jeseň krátko pošuškávalo aj o modelke Gigi Hadid (27). Už v decembri ho spájali s modelkou Victoriou Lamas (23) a najnovšie s izraelsko-francúzskou modelkou Eden Polani (19).

​Ako hviezdna herecká osobnosť priťahuje Leo DiCaprio pozornosť miliónov žien rôzneho veku po celom svete. On si však potrpí výlučne na mladučké modelky. Možno je to aj preto, lebo obľubuje štýl života s neustálymi párty a cestovaním, čo vraj malo prekážať už trošku zrelšej modelke Gigi Hadid, o ktorú mal Leo prekvapujúco vzhľadom na jej vek prejaviť vlani záujem. Potom však podľa médií presedlal opäť k mladším ročníkom pod 25 rokov, ako ho najnovšie nafotili s modelkou Eden Polani, ktorá má dokonca pod 20 a spôsobilo to priam škandál.

Zdroj z jeho blízkosti však túto aférku popiera: "Nie je na tom ani zrnko pravdy. Sedeli vedľa seba na večierku a počúvali hudbu. Na tej akcii bolo niekoľko ďalších ľudí. Je to šialené. Leo nemôže randiť s každou jednotlivou osobou, ktorá je s ním v miestnosti". V súvislosti so záľubou Lea v mladých kráskach sa teraz pripomenula aj aféra s herečkou Mischou Barton (37). Mala vraj iba devätnásť, keď sa počas nejakého fotenia zoznámila so slávnym hollywoodskym hercom a zrejme vtedy Leo prejavil záujem, ako spomenula v rozhovore pre tento denník ešte v roku 2005. 

Mischu preslávil najmä seriál O.C. California, rozbehnutú kariéru však ukončili problémy s alkoholom a drogami: 

Mischa prezradila, ako šokujúco na to reagoval jej agent Craig Schneider. Zrejme o tom vedel svoje, keď jej dal radu: "V záujme svojej kariéry choď a vyspi sa s ním." To ju vtedy ešte ako neskúsenú tínedžerku s nezávislým pohľadom na svet poriadne prekvapilo. Tridsaťročný herec sa pre ňu zrejme javil pristarým. "Nemá Leo okolo 30 alebo tak nejako?" spýtala sa preto svojho agenta a jasne dala najavo, že o túto skúsenosť nestojí. Napokon, už vtedy bola známou vďaka viacerým filmom, v ktorých účinkovala už od detstva a vyskúšala si nakrátko aj modeling, keď sa stala tvárou značky Calvin Klein, čím si splnila svoj detský sen. No skúsenosť s radou jej agenta v nej ešte dlho rezonovala - celkom jasne vypovedá o tom, ako to v Hollywoode zrejme funguje.

Mischu Barton niektorí užívatelia sociálnych sietí obviňujú, že si pre jej chátrajúcu publicitu príhodu s Leom vymyslela: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mischa Barton (@mischabarton)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie